Έλληνας το δεξί χέρι του Τραμπ! Θέλει να πάει τον πλανητάρχη στην Αγία Σοφιά!

Ο Ράινς ή... Ηρακλής Πρίμπους τιμήθηκε σε ειδική εκδήλωση και θυμήθηκε τις ελληνικές ρίζες του!

Η ελληνοαμερικανική κοινότητα σε ειδική εκδήλωση τίμησε τον ελληνικής καταγωγής νέο προσωπάρχη του Λευκού Οίκου, Ρέινς Πρίμπους, πριν την ορκωμοσία του Ντόναλντ Τραμπ.

Σε  μια συγκινητική ομιλία, ο ίδιος αναφέρθηκε στις ελληνικές ρίζες του αλλά και στη βαθιά θρησκευτική πίστη του και δήλωσε ότι λαχταρά να δει τον Ντόναλντ Τραμπ στο σύμβολο της ορθόδοξης Εκκλησίας, στην Αγιά Σοφιά στην Κωνσταντινούπολη!

«Το θέμα των θρησκευτικών ελευθεριών στην Τουρκία θα απασχολήσει σοβαρά την νέα αμερικανική κυβέρνηση». Αυτό υποσχέθηκε ο Πρίμπους, στους έλληνες ομογενείς, ενώ συγκινημένος μίλησε για την καταγωγή του. 

«Δεν νομίζω ότι θα ήμουν εδώ, αν δεν ήταν ο παππούς μου. Το όνομα του ήταν Ηρακλής και από κει πήρα το όνομα μου. Και αυτός ήταν ένας άνθρωπος τον οποίο θαύμαζα περισσότερο από οποιονδήποτε άλλο στη ζωή μου», πρόσθεσε ο ίδιος.  

Την ελληνική κυβέρνηση εκπροσώπησαν στην εκδήλωση ο υπουργός Εθνικής Άμυνας Πάνος Καμμένος και ο υπουργός  Ψηφιακής Πολιτικής, Τηλεπικοινωνιών και Ενημέρωσης Νίκος  Παππάς.

Ο Πρίμπους, ο οποίος βραβεύτηκε από την αρχιεπισκοπή Αμερικής για τις υπηρεσίες του, εξήρε τη συμβολή της ελληνομερικανικής κοινότητας στην εκλογή του Ντόναλντ Τραμπ. 

Λίγα λόγια για τον Πρίμπους

Ο Πρίμπους δικηγόρος στον επάγγελμα είναι 44 ετών και θεωρείται το alter ego του Τραμπ. Όταν ο νέος Αμερικανός Πρόεδρος κέρδισε τις εκλογές, όρισε χωρίς δεύτερη σκέψη επιτελάρχη τον Έλληνα Ομογενή. Ήταν ο άνθρωπος που δούλεψε όσο  κανένας άλλος για τη νίκη του. Όλο το επιτελείο του Τραμπ  μιλά για τον Έλληνα Ηρακλή που καταφέρνει να παίζει μπάσκετ ακόμα και μέσα στο γραφείο! Η μεγάλη αδυναμία του Πρίμπους, είναι η γυναίκα του Σάλι και τα δυο τους παιδιά.

Δείτε περισσότερα στο ΒΙΝΤΕΟ του STAR 

Διαβάστε όλες τις ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο.
Follow us:

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

Back to Top