Άγριες συμπλοκές μεταναστών στην Πάτρα – Νεκρός ένας 20χρονος

Οι αστυνομικοί της Ασφάλειας Πατρών προχώρησαν σε 11 προσαγωγές αλλοδαπών

Πρώτη ανάρτηση 08:22

Τραγική κατάληξη είχαν οι άγριες συμπλοκές που σημειώθηκαν χθες μεταξύ μεταναστών στο νέο λιμάνι της Πάτρας. Ένας 20χρονος Αφγανός υπέκυψε στα τραύματά του, μετά από χτυπήματα κατά τη διάρκεια των επεισοδίων.

Τα αίτια του θανάτου 

Σύμφωνα με το patrastimes, o άτυχος νεαρός μεταφέρθηκε με ασθενοφόρο του ΕΚΑΒ στο νοσοκομείο «Άγιος Ανδρέας», φέροντας βαριές κρανιοεγκεφαλικές κακώσεις και από εκεί στο νοσοκομείο του Ρίου, όπου κατέληξε. Το Tempo24 μεταδίδει ότι δεν έχει γίνει γνωστό από τι χτυπήθηκε, με πληροφορίες να αναφέρουν ότι έπεσαν και πυροβολισμοί.

Οι αστυνομικοί της Ασφάλειας αναμένουν το αποτέλεσμα της ιατροδικαστικής εξέτασης, ενώ σε εξέλιξη είναι οι έρευνες της Αστυνομίας, τόσο για τον εντοπισμό του δράστη ή των δραστών, όσο και για τα αίτια της συμπλοκής μεταξύ των αλλοδαπών.

11 προσαγωγές αλλοδαπών

Σε 11 προσαγωγές αλλοδαπών προχώρησαν οι αστυνομικοί στην Πάτρα. Έπειτα από έρευνες που έκαναν οι αστυνομικοί, βρήκαν στο σημείο δύο κάλυκες, τέσσερα φυσίγγια, μία βέργα και πολλές πέτρες.

Το χρονικό

Οι συμπλοκές και ο πετροπόλεμος μεταξύ των μεταναστών ξεκίνησαν από το μεσημέρι της Παρασκευής, ωστόσο δεν είναι η πρώτη φορά που δημιουργείται ένταση μεταξύ τους στο λιμάνι της Πάτρας.

Το αιματηρό περιστατικό σημειώθηκε αργά χθες το βράδυ, όταν μία ομάδα περίπου 70 αλλοδαπών έφυγε από τον χώρο πρώην εργοστασίου ξυλείας και κινήθηκε προς τις εγκαταστάσεις του πρώην εργοστασίου «Λαδόπουλου», όπου εκείνη τη στιγμή βρίσκονταν στο σημείο περίπου ακόμη 20 αλλοδαποί. Έπειτα από λίγη ώρα ακολούθησε πετροπόλεμος μεταξύ των δύο ομάδων, ενώ στη συνέχεια εντοπίστηκε αιμόφυρτος ο 20χρονος Αφγανός.

Διαβάστε όλες τις ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο.
Follow us:

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

Back to Top