Νέα ευρήματα για την υπόθεση του νεκρού μωρού σε κάδο της Πετρούπολης

Προσωπικά αντικείμενα στημένα προσεκτικά

Δύο μήνες μετά τον εντοπισμό του νεκρού βρέφους σε κάδο απορριμάτων στην Πετρούπολη, οι άνδρες της ασφάλειας βρέθηκαν μπροστά σε νέα ευρήματα.

Διαβάστε επίσης: Νεκρό βρέφος σε κάδο σκουπιδιών στην Πετρούπολη - Το έπνιξαν με τον ομφάλιο λώρο και με λεπτό σχοινί

                      Ανήλικη ή άτομο με νοητική υστέρηση πιθανόν η μητέρα του βρέφους στην Πετρούπολη

Μέχρι την Παρασκευή, μπροστά από τον κάδο όπου βρέθηκε νεκρό το μόλις λίγων ωρών μωράκι,  υπήρχαν μόνο λίγα λουλούδια και μερικά καντηλάκια, τοποθετημένα από τους γείτονες. Τη Δευτέρα όμως άνδρες της ασφάλειας έφτασαν στο σημείο, για να συλλέξουν κάποια προσωπικά αντικείμενα , τα οποία είχαν στηθεί εκεί πολύ προσεκτικά. Η νυφική φωτογραφία ενός ζευγαριού, από τη δεκαετία του '60, ένα αγαλματάκι-άγγελος, δύο κομπολόγια, ένας σουγιάς,  ένα ρολόι χειρός και ένα τσαντάκι μέσης με χαρτιά.

Η φωτογραφία και η απόδειξη των διοδίων ίσως δείχνουν το δράστη

Εργαζόμενοι στην αποκομιδή απορριμάτων, οι οποίοι εκείνη τη στιγμή περνούσαν από το σημείο , επεσήμαναν στην κάμερα της εκπομπής "Αλήθειες με τη Ζήνα" πως όλα αυτά τοποθετήθηκαν εκεί πρόσφατα.

Ποιος και γιατί τοποθέτησε τα νέα ευρήματα;

«Θεωρούν ότι υπάρχει η πιθανότητα η μητέρα που έφερε στον κόσμο το παιδί να είναι όμηρος κυκλωμάτων, να υποφέρει και η ίδια στα χέρια κάποιων», είπε ο δημοσιογράφος Γιώργος Καραιβάζ στην εκπομπή "Αλήθειες με τη Ζήνα".

Το χρονικό της υπόθεσης

Ήταν Δευτέρα 27 Φεβρουαρίου, όταν ένας ρακοσυλλέκτης βρέθηκε μπροστά σε μια σοκαριστική εικόνα. ΄Ενα βρέφος νεκρό , τυλιγμένο με τον ομφάλιο λώρο, σε ένα σεντόνι γεμάτο αίματα, πεταμένο σε κάδο απορριμάτων. Η ιατροδικαστική εξέταση έδειξε απίστευτη ωμότητα και αγριότητα.

Ειδική ομάδα του τμήματος εγκλημάτων κατά ζωής, ξεψαχνίζει καθημερινά οποιοδήποτε στοιχείο ή μαρτυρία , μπορεί να οδηγήσει στον ένοχο.

 

 

Δείτε ολόκληρο το κεντρικό δελτίο ειδήσεων του Star με τη Μάρα Ζαχαρέα.

Διαβάστε όλες τις ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο.
Follow us:

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

Back to Top