Ραγδαίες εξελίξεις με την εξαφάνιση του 13χρονου – Φοβούνται ότι κάποιοι θέλουν να τον στείλουν στο εξωτερικό

Έκκληση από τον πρόεδρο του Χαμόγελου του Παιδιού

Σε πραγματικό θρίλερ εξελίσσεται η υπόθεση της εξαφάνισης του 13χρονου Θανάση, ο οποίος εξαφανίστηκε από το Περιστέρι, όπου φιλοξενούνταν σε σπίτι του «Χαμόγελου του Παιδιού».

Μιλώντας στην εκπομπή «Αλήθειες με τη Ζήνα», ο πρόεδρος του Χαμόγελου, Κ. Γιαννόπουλος δεν έκρυψε την ανησυχία του για την τύχη του παιδιού, το οποίο όπως είπε το οικογενειακό του περιβάλλον το καταπίεζε ψυχολογικά και δεν το άφηνε να συνεχίσει τη ζωή του.

«Το παιδί ήταν στο δρόμο και δεν ήθελε να επιστρέψει εκεί. Του δόθηκε μια ευκαιρία με εισαγγελική εντολή να βρεθεί σε ένα περιβάλλον ζεστό και να ζήσει την κανονική ζωή ενός παιδιού. Αυτό έγινε, αλλά δυστυχώς το παιδί είχε ένα οικογενειακό περιβάλλον που το καταπίεζε και το εκβίαζε ψυχολογικά. Έτσι ο Θανάσης δεν πήγε καν στο φροντιστήριο, όπως μας ειδοποίησε η δασκάλα του, πήρε κάποιο ταξί με τις οδηγίες αυτών των ανθρώπων και τελικά πρέπει να πήγε κάπου που βρίσκονταν οι άνθρωποι από το οικογενειακό του περιβάλλον», είπε ο κ. Γιαννόπουλος.

Πρόσθεσε ακόμα ότι υπάρχουν στοιχεία ότι σχεδιάζουν να στείλουν το παιδί στο εξωτερικό και γι’ αυτό έχει κινητοποιηθεί ένας τεράστιος μηχανισμός για να προλάβει τα σχέδιά τους και να μπορέσει να επιστρέψει το παιδί στο Χαμόγελο.

«Το φρικτό είναι ότι το παιδί αυτό ήταν χαρούμενο, είχε τους φίλους του, το σχολείο του, το μπάσκετ, όμως κάποιοι άνθρωποι που τον είχαν και το εκμεταλλεύονταν τον επηρέασαν ψυχολογικά. Το παιδί αυτό δεν ήξερε καν τι σημαίνει να ζει φυσιολογικά. Τώρα υπάρχει η πληροφορία ότι προσπαθούν να βγάλουν το παιδί στο εξωτερικό και συγκεκριμένα στην Αίγυπτο, όπου έστειλαν και τον αδελφό του. Ένα παιδί καταφέρνει να ζήσει και κάποιοι θέλουν να το ξανασκοτώσουν», συνέχισε ο κ. Γιαννόπουλος.

Εντύπωση μάλιστα προκαλεί στην αστυνομία η απάθεια με την οποία αντιμετωπίζει ο πατέρας του παιδιού την εξαφάνιση του 13χρονου, ο οποίος συμπεριφέρεται λες και δεν υπάρχει αυτό το παιδί.

Πάντως από την πλευρά του Χαμόγελου και της αστυνομίας κρίσιμο θεωρείται αυτό το 24ωρο, ώστε να καταφέρουν να σώσουν τον μικρό Θανάση.

Ο Θανάσης έφυγε από το σπίτι του Χαμόγελου για το φροντιστήριο αγγλικών, χωρίς να πάρει χρήματα από τον κουμπαρά του, χωρίς καν να πάρει μπουφάν και ιδιαίτερα χαρούμενος καθώς περίμενε την προγραμματισμένη ομαδική δραστηριότητα με τα υπόλοιπα παιδιά από το «Χαμόγελο του Παιδιού».

Δείτε ολόκληρη την εκπομπή "Αλήθειες με τη Ζήνα" εδώ

Διαβάστε όλες τις ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο.
Follow us:

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

Back to Top