Στο έλεος των κακοποιών και των βανδάλων το Ολυμπιακό χωριό – Video ντοκουμέντο από κάμερα ασφαλείας

Εικόνες παρακμής και εγκατάλειψης

Στο έλεος των κακοποιών και των βανδάλων βρίσκεται το Ολυμπιακό Χωριό, στους πρόποδες της Πάρνηθας.

Όπως θα δείτε και στο video, κάμερα ασφαλείας κατέγραψε καρέ - καρέ την εισβολή δύο διαρρηκτών στο μοναδικό κατάστημα ψιλικών του Ολυμπιακού Χωριού.

Ένας ψηλός και ένας κοντός ήταν και οι δράστες της εισβολής σε ψητοπωλείο της περιοχής τα ξημερώματα της περασμένης Κυριακής.

ΦΟΡΟΥΣΑΝ ΑΠΟΚΡΙΑΤΙΚΕΣ ΜΑΣΚΕΣ

 

Απίστευτη όμως ήταν η ληστεία το περασμένο Σάββατο το βράδυ σε πάρτι - μασκέ, που έκαναν οι μαθητές του Λυκείου του Ολυμπιακού Χωριού για να μαζέψουν χρήματα για εκδρομή.

Όπως καταγγέλλει κάτοικος του Ολυμπιακού χωριού, ένας τύπος πήγε μασκαρεμένος και αρχικά έκανε πλάκα στα παιδιά που ήταν στο ταμείο. Στη συνέχεια όμως άλλαξε και με τη βία άρπαξε τα χρήματα των μαθητών, τρέχοντας έξω από το σχολείο όπου τον περίμενε συνεργός του σε μια μηχανή. Αποτέλεσμα ήταν οι μαθητές να χάσουν την εκδρομή.

Το Ολυμπιακό Χωριό δεν είναι μόνο στο έλεος των κακοποιών αλλά και των βανδάλων. Χαρακτηριστική η εικόνα του ανοιχτού, θερμαινόμενου τύπου Ολυμπιακών διαστάσεων Κολυμβητηρίου, το οποίο με τα νερά της βροχής μετατρέπεται σε βούρκο.

ΕΙΚΟΝΕΣ ΕΓΚΑΤΑΛΕΙΨΗΣ

 

Ίδιες εικόνες εγκατάλειψης και βανδαλισμού παρουσιάζουν το Μνημείο Ολυμπιακών Αγώνων, το Ανδριάνειο Υδραγωγείο αλλά και τα καταστήματα που λειτουργούσαν κατά τη διάρκεια της Ολυμπιάδας της Αθήνας.

 

 

Διαβάστε όλες τις ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο.
Follow us:

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

Back to Top