Παναττική στάση εργασίας κήρυξε για αύριο η ΑΔΕΔΥ

Συγκέντρωση στο υπουργείο Υγείας

Παναττική στάση εργασίας κήρυξε για αύριο η ΑΔΕΔΥ

Η Εκτελεστική Επιτροπή της ΑΔΕΔΥ προκήρυξε παναττική στάση εργασίας αύριο Τετάρτη, από τις 12 το μεσημέρι μέχρι τη λήξη του ωραρίου, καλώντας τους εργαζομένους στο Δημόσιο να συμμετέχουν στη συγκέντρωση που θα πραγματοποιηθεί στο Υπουργείο Υγείας στη μία το μεσημέρι.

Όπως ανακοίνωσε η ΑΔΕΔΥ, «μετά από συνελεύσεις – συσκέψεις συμβασιούχων του ΟΑΕΔ αλλά και επικουρικών (γιατροί – διοικητικοί κτλ) σε μία σειρά νοσοκομεία, αλλά και τις αποφάσεις πρωτοβάθμιων Σωματείων (Αττικό, Νίκαια, Γεννηματάς, Άγιος Σάββας, Αγλαΐα Κυριακού) σύμφωνα και με τις αποφάσεις της ΠΟΕΔΗΝ, έχει προγραμματιστεί για την Τετάρτη, 29 Νοεμβρίου 2017, ώρα 13:00, στο Υπουργείο Υγείας, κινητοποίηση προκειμένου να αναδειχθεί το ζήτημα της απόλυσης των συμβασιούχων του ΟΑΕΔ το Φλεβάρη του 2018 αλλά και της απλήρωτης εργασίας των επικουρικών εργαζομένων, όχι μόνο στα Νοσοκομεία αλλά και αλλού π.χ. στους ΟΤΑ».

«Την ίδια ημέρα με 24ωρη απεργία κινητοποιούνται οι συμβασιούχοι του Υπουργείου Πολιτισμού και ξεκινούν οι ηλεκτρονικοί πλειστηριασμοί», προσθέτει η ΑΔΕΔΥ.

 

Διαβάστε όλες τις ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο.
Follow us:

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

Back to Top