Το νέο τραγούδι του Παντελίδη μετά το τροχαίο και το όχι της μάνας του μετά τη συνέντευξη της Αρναούτη

Κυκλοφορεί την ερχόμενη Παρασκευή 1η Δεκεμβρίου

Ακόμα ένα νέο τραγούδι του Παντελή Παντελίδη με τίτλο: «Να' σαι καλά» αναμένεται να κυκλοφορήσει την Παρασκευή 1η Δεκεμβρίου από το προσωπικό κανάλι του τραγουδιστή στο Youtube.

Διαβάστε επίσης: Μίνα Αρναούτη: «Είδα ότι πηγαίναμε στον τοίχο. Ο Παντελής οδηγούσε»

Αυτό θα είναι το τρίτο τραγούδι του Παντελή Παντελίδη που θα κυκλοφορήσει από τις 18 Φεβρουαρίου 2016, την τραγική ημέρα όπου «έφυγε» από τη ζωή, αλλά το δεύτερο όπου θα ακούσουμε τη φωνή του, καθώς πριν από περίπου ένα μήνα κυκλοφόρησε το «Θα ζω» το οποίο ερμηνεύει η Αμαρυλλίς.

Την είδηση έκανε γνωστή ο αδερφός του τραγουδιστή, Τριαντάφυλλος με ανάρτηση που έκανε μέσα από την προσωπική του σελίδα στο Facebook γράφοντας: «Πάρτε μια μικρή γεύση!!! Έρχεται Παρασκευή 1 Δεκεμβρίου!!! Να 'σαι καλά εκεί που είσαι!!! P.q».

Διαβάστε επίσης: «Έλεγα στον Παντελή να μην τρέχει»! Η πρώτη συνέντευξη της Μίνας Αρναούτη

Το όχι της μητέρας του Παντελή μετά την συνέντευξη της Μίνας Αρναούτη

Μετά την πρώτη τηλεοπτική συνέντευξη της Μίνας Αρναούτη στην εκπομπή «Αυτοψία», η μητέρα του Παντελή, κυρία Αθηνά Παντελίδη επιμένει να μη δώσει καμία συνέντευξη ως απάντηση.

Τώρα η οικογένεια του τραγουδιστή περιμένει να δει πως θα εξελιχθούν τα πράγματα με την προσφυγή κατά της απόφασης του Εισαγγελέα Πρωτοδικών που αποφάνθηκε ότι οδηγός ήταν ο ερμηνευτής και έθεσε τον φάκελο στο αρχείο.

Διαβάστε επίσης: H oικογένεια Παντελίδη προσφεύγει στο Εφετείο κατά της απόφασης της Εισαγγελίας Πρωτοδικών

Με την κίνηση αυτή, ανοίγει το τελευταίο νομικό κεφάλαιο στην υπόθεση που σόκαρε το Πανελλήνιο.
 

Διαβάστε όλες τις ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο.
Follow us:

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

Back to Top