Βίκυ Σταμάτη: «Το κατώφλι του κολαστηρίου δεν πρόκειται να το περάσω»

«Με διώκουν γιατί φέρω το όνομα του Τσοχατζόπουλου»

Μία μέρα μετά από την ανακοίνωση του διαζυγίου της Βίκυς Σταμάτη και του Άκη Τσοχατζόπουλου, το περιοδικό Down Town κυκλοφορεί με την πρώτη συνέντευξη της κυρίας Σταμάτη, μετά την απόφαση του δικαστηρίου να επιστρέψει στη φυλακή.

«Εγώ το κατώφλι του κολαστηρίου δεν πρόκειται να το περάσω, πρώτον γιατί είμαι υπέρ-αθώα και δεύτερον είμαι μητέρα. Τον τρίτο λόγο αφήστε τον σε μένα. Έχω άσους στο μανίκι μου και δε θα μου τους στερήσει κανείς», δήλωνε η Βίκυ Σταμάτη στο περιοδικό, λίγο πριν ανακοινωθεί η απόφαση του δικαστηρίου, χαρακτηρίζοντας την εξέλιξη αυτή «θρίλερ».

Διαβάστε επίσης: Βίκυ Σταμάτη: Η πρώτη συνέντευξη μετά το διαζύγιο από τον Άκη – «Δε χρωστάω τίποτα σε κανέναν»

Η «ευγενική» χειρονομία της Βίκυς Σταμάτη – Ύψωσε το μεσαίο δάχτυλο στους δημοσιογράφους

Στη συνέντευξη αυτή μάλιστα δεν υπονόησε το οτιδήποτε σχετικά με τα σχέδιά της να καταθέσει αγωγή διαζυγίου, αντιθέτως, μιλούσε με τρυφερά λόγια για τον Άκη Τσοχατζόπουλο, ο οποίος αιφνιδιάστηκε από την απόφασή της αυτή.

«Προσπαθούμε ως οικογένεια να ενωθούμε και να ξεπεράσουμε τις σκοτεινές στιγμές με άθικτη την ακεραιότητα και την ευκαιρία να θέσουμε τα θεμέλια της νέας ζωής μας», έλεγε ελάχιστες μέρες πριν από την ανακοίνωση – βόμβα.

Η ίδια μάλιστα κατέστησε σαφές ότι δε χρωστάει συγγνώμη σε κανέναν και ότι έχει υποστεί τεράστιο πλήγμα ο ψυχισμός της από την άδικη, κατά την ίδια, δίωξή της.

«Μου χρωστούν, δε χρωστάω τίποτα σε κανέναν. Χρωστάω τα πάντα στο παιδί μου», λέει και υποστηρίζει ότι ο μόνος λόγος που διώκεται είναι η σχέση της με τον Άκη Τσοχατζόπουλο.

«Τα βράδια μερικές φορές βλέπω εφιάλτες, αλλά τις περισσότερες οι πιο βασανιστικοί ξεκινούν από το πρωί, όταν δεν μπορώ να γεμίσω τον χρόνο που έχασα με το παιδί μου. Υπάρχουν και άλλοι εφιάλτες, ναι. Οι ίδιοι οι διώκτες μου, τα εκτελεστικά τους όργανα που δολοφονούσαν και κατέστρεφαν τη ζωή μου, την οικογένειά μου, την ψυχική και βιολογική υγεία μου. Ήμουν το όνομά του, το όνομα του Άκη Τσοχατζόπουλου. Ορίστε, αυτός ήταν ο μοναδικός λόγος που με δίκασαν, με σταύρωσαν. Δεν υπάρχει απολύτως τίποτε εις βάρος μου, δεν απεδείχθη ποτέ και ούτε πρόκειται να αποδειχθεί», τονίζει. 

 

Δείτε ολόκληρο το μεσημεριανό δελτίο ειδήσεων του Star εδώ. 

Διαβάστε όλες τις ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο.
Follow us:

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

Back to Top