Σοκαριστικές αποκαλύψεις από τον ιατροδικαστή για την 18χρονη από την Πετρούπολη - Μη αναστρέψιμη η κατάσταση της

Ο πατέρας της προσπάθησε να την πνίξει και την μαχαίρωσε πριν βάλει φωτιά στο σπίτι για να την κάψει - Πρώτη ανάρτηση: 01-09-2017 19:30

Τέλος δεν έχουν οι σοκαριστικές αποκαλύψεις για την οικογενειακή τραγωδία στην Πετρούπολη, όπου ένας 55χρονος πατέρας χτύπησε βάναυσα την 18χρονη κόρη του και στη συνέχεια έβαλε φωτιά στο διαμέρισμα.

Αποτέλεσμα είναι η νεαρή κοπέλα να νοσηλεύεται σε κρίσιμη κατάσταση στην Εντατική, δίνοντας μάχη προκειμένου να κρατηθεί στη ζωή.

Οι λεπτομέρειες του οικογενειακού δράματος είναι συγκλονιστικές, καθώς όπως αποκάλυψε στο Star και στον Βάϊο Σύρρο ο ιατροδικαστής, Νίκος Καλογριάς, η 18χρονη είχε κακοποιηθεί άγρια από τον πατέρα της, ο οποίος φέρεται να αντιμετωπίζει ψυχολογικά προβλήματα.

Συγκεκριμένα, το κορίτσι έφερε ίχνη στραγγαλισμού και παρουσίαζε απόφραξη των αναπνευστικών οδών, καθώς ο πατέρας της, της είχε φράξει το στόμα και την μύτη προκειμένου να της προκαλέσει ασφυκτικό θάνατο.

Παράλληλα, στο σώμα της 18χρονης υπήρχαν και μαχαιριές στο λαιμό, στο στέρνο και στο μάγουλο, ενώ εντοπίστηκαν αμυχές στο χέρι της, που προκλήθηκαν ενώ προσπαθούσε να αμυνθεί.

Μετά την ιατροδικαστική εξέταση, η αστυνομία κάνει και επίσημα λόγο για απόπειρα ανθρωποκτονίας, ενώ η κατάσταση της 18χρονης χαρακτηρίζεται απο τους γιατρούς μη αναστρέψιμη.

 

ΤΟ ΧΡΟΝΙΚΟ ΤΗΣ ΤΡΑΓΩΔΙΑΣ

Όπως σας έχουμε ήδη ενημερώσει, πίσω από τις πόρτες του σπιτιού στην οδό Κύπρου, συντελούνταν ένα οικογενειακό δράμα.

Τσακωμοί και φωνές ήταν συχνό φαινόμενο στο σπίτι όπου διέμενε η 18χρονη με τον πατέρα της.

Η μητέρα της, είχε πάρει το άλλο παιδί της οικογένειας (έναν 13χρονο) και είχε φύγει από το σπίτι, διαμένοντας στο πατρικό της στην Κέρκυρα.

Την μοιραία ημέρα, λίγο πριν την πυρκαγιά από το διαμέρισμα του 1ου ορόφου ακούγονταν  δυνατές φωνές από έντονη λογομαχία. Ξαφνικά το σπίτι τυλίχθηκε στις φλόγες. Οι υπόλοιποι ένοικοι της πολυκατοικίας κυριευμένοι από πανικό ειδοποίησαν αμέσως την πυροσβεστική υπηρεσία.

Οι πυροσβέστες χρειάστηκε να σπάσουν την πόρτα του διαμερίσματος για να μπουν μέσα. Εκείνη την ώρα το σαλόνι είχε τυλιχτεί στις φλόγες. Ξαφνικά στο χολ στο πάτωμα είδαν πεσμένα δύο άτομα, έναν άνδρα και μια γυναίκα. Οι πυροσβέστες τράβηξαν βιαστικά τα δύο άτομα έξω στο διάδρομο της πολυκατοικίας, κάλεσαν ασθενοφόρο και αμέσως μετά έσβησαν την πυρκαγιά. Πατέρας και κόρη δεν είχαν εμφανή εγκαύματα αλλά είχαν χάσει τις αισθήσεις τους από τις αναθυμιάσεις.  Η εικόνα της 18χρονης ωστόσο τράβηξε αμέσως την προσοχή όλων. Τα ρούχα της ήταν βουτηγμένα στο αίμα.  Οι πυροσβέστες αλλά και οι διασώστες του ΕΚΑΒ διαπίστωσαν ότι το κορίτσι είχε σοβαρά τραύματα από χτυπήματα σε όλο της το σώμα.

Επί 20 λεπτά οι γιατροί του ΕΚΑΒ προσπαθούσαν να επαναφέρουν στη ζωή την 18χρονη κοπέλα. Το κορίτσι μέχρι να φτάσει στο νοσοκομείο υπέστη δύο φορές ανακοπή και δύο φορές επανήλθε… Οι γείτονες της στην οδό Κύπρου στην Πετρούπολη, έπαθαν σοκ όταν είδαν να μεταφέρουν διασωληνωμένο το άτυχο κορίτσι στο ασθενοφόρο και αμέσως μετά λιπόθυμο τον 55χρονο πατέρα της.

Ο 55χρονος έχει διαφύγει τον κίνδυνο και νοσηλεύεται φρουρούμενος στο ΚΑΤ.

 

Διαβάστε όλες τις ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο.
Follow us:

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

Back to Top