Οικογενειακή τραγωδία πίσω την πυρκαγιά στην Πετρούπολη! Χαροπαλεύει η 18χρονη-Κλαίει με λυγμούς η μητέρα της

Προσπάθησε ο πατέρας να πνίξει την κόρη του πριν βάλει φωτιά στο διαμέρισμα; Απίστευτα στοιχεία στο φως

Μάχη για τη ζωή της δίνει η 18χρονη από την Πετρούπολη. Στο νοσοκομείο, δίπλα στην κόρη της, βρίσκεται σε κατάσταση σοκ η μητέρα της. Ο πατέρας της, ο οποίος χθες Τετάρτη, αφού την χτύπησε, έβαλε φωτιά στο διαμέρισμα τους, νοσηλεύεται φρουρούμενος στο ΚΑΤ. 

Δείτε επίσης: Τραγωδία Πετρούπολης: Πριν την πυρκαγιά είχε πέσει ξύλο - Η 18χρονη έπαθε 2 ανακοπές καρδιάς και επανήλθε!

Δείτε επίσης: Πυρκαγιά σε διαμέρισμα στην Πετρούπολη με 2 τραυματίες

ΜΙΑ ΤΡΑΓΙΚΗ ΙΣΤΟΡΙΑ… 

Πίσω από τις κλειστές πόρτες εκτυλίσσονταν μια ασύλληπτη οικογενειακή τραγωδία. Οι τσακωμοί και οι φωνές στο διαμέρισμα της οδού Κύπρου στην Πετρούπολη, ήταν συχνοί λένε οι γείτονες. Μέχρι που χθες ο 55χρονος, αφού χτύπησε βάναυσα την 18χρονη κόρη του, έβαλε φωτιά. Σοκαρισμένοι είδαν όλοι την κοπέλα να μεταφέρεται στο ασθενοφόρο γεμάτη αίματα. 

Η έρευνα των αστυνομικών εκτός από τα δακτυλικά αποτυπώματα επικεντρώθηκε και στις μαρτυρίες των γειτόνων, προκειμένου να μάθουν τι συνέβαινε τις προηγούμενες ημέρες, πριν το τραγικό περιστατικό. 

Χαροπαλεύει η κόρη - Σε κρίσιμη κατάσταση ο πατέρας - Σοκαρισμένη η μητέρα 

Μια μάνα μουδιασμένη από το σοκ προσπαθεί να σταθεί στα πόδια της. Βρίσκεται δίπλα στο παιδί της, το οποίο νοσηλεύεται διασωληνομένο στη μονάδα εντατικής θεραπείας. Δεν σταματά να κλαίει και να φωνάζει από οργή, λένε όσοι την έχουν δει. Πληροφορίες μάλιστα, θέλουν το κορίτσι να φέρει σημάδια απόπειρας στραγγαλισμού. 

Για δεύτερη ημέρα η 18χρονη εξακολουθεί να νοσηλεύεται στο Λάτσιο Κέντρο Εγκαυμάτων στο Θριάσιο. Σύμφωνα με τους γιατρούς που την παρακολουθούν, η κατάσταση της έχει επιδεινωθεί.  

Ο 55χρονος νοσηλεύεται φρουρούμενος στο ΚΑΤ και σύμφωνα με το ιατρικό ανακοινωθέν του νοσοκομείου: «Είναι διασωληνωμένος, υπό καταστολή και μηχανική υποστήριξη της αναπνοής. Η κατάστασή του προς το παρόν κρίνεται κρίσιμη».

Πληροφορίες θέλουν ο πατέρας να αντιμετωπίζει ψυχολογικά προβλήματα και να είχε νοσηλευτεί σε ψυχιατρική κλινική. Η κατάσταση του χειροτέρεψε όταν έφυγε από το σπίτι η σύζυγος του, ισχυρίζονται όσοι γνωρίζουν την οικογένεια. 

Σύμφωνα με τους γείτονες, η οικογένεια είχε πολλά προβλήματα και η σύζυγος του πριν από λίγο καιρό, πήρε τον 13χρονο γιο τους και έφυγαν από το σπίτι. Πήγαν στο πατρικό της στην Κέρκυρα, αφήνοντας πίσω την 18χρονη με τον πατέρα της.

Χθες όμως στη γειτονιά δεν ακούστηκε απλά άλλος ένας καυγάς, αλλά ένα κορίτσι να καλεί σε βοήθεια και να μεταφέρεται σε κρίσιμη κατάσταση στο νοσοκομείο. 

 

Διαβάστε όλες τις ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο.
Follow us:

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

Back to Top