Την απόλυτη φρίκη ζούσε επί 4 ολόκληρα χρόνια ένα 14χρονο κορίτσι από την Κάλυμνο, το οποίο όπως σας έχουμε ήδη ενημερώσει, εξέδιδε ο πατέρας του για το ποσό των 5-20 ευρώ.

Η νεαρή κοπέλα από την τρυφερή ηλικία των 10 ετών βίωνε έναν εφιάλτη, εως ότου αποφάσισε να καταγγείλει τον πατέρα της (στις 16 Αυγούστου) μαζί με δυο συγγενείς της, στο Αστυνομικό Τμήμα Καλύμνου.

Σύμφωνα με όσα έχουν γίνει γνωστά, η ανήλικη περιέγραψε με κάθε λεπτομέρεια τα όσα βίωνε από τον Οκτώβριο του 2013 έως και τον Αύγουστο του 2017.

Πιο συγκεκριμένα, ο 41χρονος φέρεται να επέτρεπε στον 67χρονο συνταξιούχο να συνευρίσκεται ερωτικά με την ανήλικη κόρη του και όταν όλα τελείωναν εκείνος της έδινε χρήματα, ποσά από 5 έως 20 ευρώ. Τα χρήματα αυτά η ανήλικη τα έδινε όταν επέστρεφε στο σπίτι τους, στον πατέρα της.

Μετά την καταγγελία ενημερώθηκε ο αρμόδιος Εισαγγελέας και αφού εκδόθηκαν εντάλματα από τον ανακριτή Κω, συνελήφθησαν τόσο ο 41χρονος πατέρας όσο και ο 67χρονος συνταξιούχος.

Οι δύο δράστες μεταφέρθηκαν στη Κω όπου και ασκήθηκαν ποινικές διώξεις σε βάρος τους για βιασμό, αποπλάνηση παιδιών και σωματεμπορία και παραπέμφθηκαν στην ανάκριση.

Σε κάθε περίπτωση πάντως οι έρευνες των διωκτικών αρχών βρίσκονται σε πλήρη εξέλιξη προκειμένου να διαπιστωθεί αν ο 67χρονος ήταν ο μόνος στον οποίο εκδιδόταν η ανήλικη κοπέλα, ή υπήρχαν και άλλοι.


 

 

Πηγή: http://www.rodiaki.gr/article/371663/synelhfthh-o-syntaxioyxos-poy-aselgoyse-se-14xronh-me-thn-syndromh-toy-patera
Tags: