Ανείπωτη τραγωδία στην Κρήτη: Γονείς πνίγηκαν για να σώσουν τα παιδιά τους

Στην παραλία του Γεροπόταμου στο Ρέθυμνο

Ανείπωτη τραγωδία στην Κρήτη

Δεν τη χωρά ο νους την απίστευτη τραγωδία που έλαβε χώρα το απόγευμα της Τρίτης στην παραλία του Γεροπόταμου στο Ρέθυμνο, όπου ένας άνδρας 35 ετών και μια γυναίκα 30 ετών από το Ηράκλειο, πνίγηκαν στην προσπάθεια τους να σώσουν τα παιδιά τους που κινδύνευαν.

Όπως μεταδίδει το ekriti, κάτω από συνθήκες που ερευνώνται, οι δυο γονείς βούτηξαν στη φουρτουνιασμένη θάλασσα με αποτέλεσμα να χάσουν την ζωή τους.

ΤΟ ΧΡΟΝΙΚΟ ΤΗΣ ΣΥΜΦΟΡΑΣ

Ο άνδρας και η γυναίκα ήταν φίλοι και πήραν τα παιδιά τους, δύο κοριτσάκια και ένα κορίτσι και ένα αγόρι αντίστοιχα, όλα ανήλικα, για να απολαύσουν το μπάνιο τους.

Κάποια στιγμή δύο από τα παιδιά μπήκαν στη θάλασσα, όμως λίγο αργότερα άρχισαν να καλούν σε βοήθεια. Χωρίς δισταγμό οι γονείς τους βούτηξαν για να τα σώσουν και τα κατάφεραν, όμως οι ίδιοι άφησαν μέσα στο νερό την τελευταία του πνοή.

Οι λουόμενοι που επίσης βούτηξαν για να σώσουν τους γονείς, δυστυχώς όμως δεν τα κατάφεραν.

Το ΕΚΑΒ ειδοποιήθηκε στις 20:20 και έσπευσε στην περιοχή με δύο ασθενοφόρα, το ένα από το Πέραμα και το άλλο από το Ρέθυμνο, ωστόσο οι διασώστες δεν μπόρεσαν να προσφέρουν καμία βοήθεια, καθώς το ζευγάρι ήταν νεκρό!

Την προανάκριση διενεργεί το Λιμεναρχείο Ρεθύμνου.

 

Διαβάστε όλες τις ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο.
Follow us:

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

Back to Top