Σήμερα η κηδεία της 26χρονης που σκοτώθηκε στο πολύνεκρο τροχαίο της Κύμης

Ο Λιμενάρχης είχε προειδοποιήσει για τον επικίνδυνο δρόμο

Σήμερα η κηδεία της 26χρονης που σκοτώθηκε σε τροχαίο

Εκτός από το πένθος που έχει βυθιστεί η Κύμη και η Πύλος, για τον ξαφνικό χαμό των τριών νέων ανθρώπων και ειδικότερα της 26χρονης Κατερίνας Χαραμαρά που σκοτώθηκε στο πολύνεκρο τροχαίο, θλίψη επικρατεί και στην Πάτρα.

Η άτυχη Κατερίνα βρισκόταν για χρόνια στην αχαϊκή πρωτεύουσα, καθώς σπούδαζε Πολιτικός Μηχανικός στο Πανεπιστήμιο Πατρών. Η 26χρονη πήρε το πτυχίο της το 2015.

Πρώην συμφοιτητές της και άνθρωποι που την γνώριζαν από τα φοιτητικά της χρόνια στην Πάτρα, δεν μπορούν να πιστέψουν πώς το πανέμορφο κορίτσι δεν υπάρχει πια στη ζωή.

Η 26χρονη κοπέλα ήταν κόρη του προέδρου του δημοτικού συμβουλίου του δήμου Πύλου Νέστορος, Θεόδωρου Χαραμαρά. Είχε μετακομίσει στην Κύμη για να είναι μαζί με τον αρραβωνιαστικό της, τον οδηγό του μοιραίου αυτοκινήτου Χρήστο Καραβά, 31 ετών, ο οποίος νοσηλεύεται σοβαρά τραυματισμένος.

Η κηδεία της θα γίνει σήμερα Δευτέρα το απόγευμα στην Πυλία της Μεσσηνίας.

Λίγα λόγια για το τροχαίο

Σύμφωνα με τις μέχρι τώρα πληροφορίες το θανατηφόρο τροχαίο σημειώθηκε το πρωί του Σαββάτου. Το τζιπάκι στο οποίο επέβαινε η παρέα των πέντε παιδιών, για άγνωστους μέχρι στιγμής λόγους, εξετράπη της πορείας του, χτύπησε στο κράσπεδο και έπεσε σε γκρεμό περίπου πέντε μέτρων στην ακτή της θάλασσας με το πίσω μέρος.

Η κοπέλα και οι τρεις άνδρες που κάθονταν πίσω ξεψύχησαν αμέσως, ενώ ο οδηγός και ο συνοδηγός τραυματίστηκαν πολύ σοβαρά.

Ο Λιμενάρχης είχε προειδοποιήσει για τον επικίνδυνο δρόμο που έγινε το πολύνεκρο τροχαίο

Δημόσια επιστολή στον Αντιπεριφερειάρχη Εύβοιας, Φάνη Σπανό είχε αποστείλει τον περασμένο Μάρτιο, ο Λιμενάρχης Κύμης Ευθύμιος Βέτσικας, ο οποίος είχε κρούσει τον κώδωνα του κινδύνου για τον επικίνδυνο παραλιακό δρόμο της Κύμης που παραμένει σε «άθλια» κατάσταση με αποτέλεσμα να κινδυνεύουν ανθρώπινες ζωές... 

Ο Φάνης Σπανός είχε απαντήσει ότι είναι αναρμόδιος - αν και τον είδαμε πρόσφατα να φτιάχνει δρόμους σε άλλες περιοχές, όπως στην Αρτάκη-, και έριξε το μπαλάκι στον Δήμο Κύμης-Αλιβερίου.

Δυστυχώς, λίγους μήνες μετά και συγκριμένα το πρωί του Σαββάτου (22-07-2017) έχασαν την ζωή τους τρία νεαρά άτομα στο συγκεκριμένο δρόμο.

Δείτε την επιστολή που είχε αποστείλει στον Αντιπεριφερειάρχη Εύβοιας, ο Λιμενάρχης Κύμης Ευθύμιος Βέτσικας:

Ο Ευθύμιος Βέτσικας αφού υπενθύμισε στον Φάνη Σπανό ότι αρμόδια για την συντήρηση και την αποκάτασταση του οδικού δικτύου είναι η Διεύθυνση Ελέγχου Συντήρησης Έργων της Περιφέρειας Στερεάς Ελλάδας, επισήμανε στη συνέχεια τα εξής:

"Μεγάλα προβλήματα ανακύπτουν από τη διάμβρωση της ακτογραμμής στο συγκεκριμένο αυτό τμήμα του οδικού δικτύου, αφού το εν λόγω κομμάτι εγκυμονεί σοβαρούς κινδύνους για τα διερχόμενα οχήματα ενώ οι συνεχείς ζημιές που υφίστανται απαιτούν την αμέριστη προσοχή των οδηγών προκειμένου να περάσουν αλώβητοι την συγκεκριμένη παραλιακή οδό" και καταλήγει: "Αν συνεχιστεί αυτή η καταστροφή του οδοστρώματος, η τυχόν αποκατάσταση από την υπηρεσία σας κ.Αντιπεριφερειάρχα φαντάζει τιτάνια αφού σε καμιά περίπτωση δεν θα είναι οριστική, θέτοντας σε κίνδυνο ανθρώπινες ζωές συμπολιτών μας". 

 

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ
Διαβάστε όλες τις ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο.
Follow us:

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

Back to Top