Ελλάδα 2017! Η μεσαία τάξη στα συσσίτια- Τεράστιες ουρές για λίγα γραμμάρια τυρί

Εικόνες θλίψης έξω από το δημαρχείο Νεαπόλεως στη Θεσσαλονίκη

Τεράστια ουρά για λίγα γραμμάρια τυρί και μια σακούλα απορρυπαντικά, σχημάτισαν χιλιάδες κάτοικοι της Θεσσαλονίκης έξω από το παλαιό δημαρχείο Νεαπόλεως. Οι εικόνες αυτές δεν είναι πια πρωτόγνωρες για τη χώρα μας, αλλά εξακολουθούν να προκαλούν βαθιά θλίψη.

Όπως θα δείτε και στο video, o Στέφανος Φωτιάδης ήταν επιχειρηματίας. Λόγω της κρίσης αναγκάστηκε να κλείσει τα μαγαζιά του. Εδώ και 7 χρόνια είναι… άνεργος. Μοναδική του ανακούφιση; Τα συσσίτια του δήμου.

Το Star βρέθηκε την περιοχή Στρεμπενιώτη, έξω από το παλιό δημαρχείο Νεαπόλεως. Από τις 6 το πρωί έως τις δύο το μεσημέρι, πάνω από ΧΙΛΙΟΙ πολίτες του δήμου Συκεών, Πεύκων και Νεαπόλεως… περίμεναν υπομονετικά να πάρουν έναν αύξοντα αριθμό για να προμηθευτούν μια σακούλα απορρυπαντικά και 250 γραμμάρια τυρί.

Όλοι οι πολίτες περίμεναν πως και πως να πάρουν στα χέρια τους τη σακούλα με τα πολύτιμα αγαθά για το νοικοκυριό τους. Η διαδικασία όμως δεν τους βοήθησε..

Φανταστείτε ότι αρκετοί πολίτες που δεν πρόλαβαν να εξυπηρετηθούν, έμειναν εκεί έως αργά το βράδυ μήπως και… ξεμείνει κάποια σακούλα γι' εκείνους.

ΔΕΙΤΕ ΤΟ VIDEO.

Διαβάστε όλες τις ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο.
Follow us:

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

Back to Top