Ρεπορτάζ star.gr-"Κόκκινο πανί"ο παιδοκτόνος για τους συγκρατούμενους του!Αντιμέτωπος με τη Θεία Δίκη και τους άγραφους νόμους της φυλακής

Πίσω από τα κάγκελα ο 61χρονος πρώην αστυνομικός, στο χώμα το κοριτσάκι του

Ρεπορτάζ star.gr-"Κόκκινο πανί"ο παιδοκτόνος για τους συγκρατούμενους του!Αντιμέτωπος με τη Θεία Δίκη και τους άγραφους νόμους της φυλακής

Μόνος... δακτυλοδεικτούμενος και αποκομμένος από όλους τους υπόλοιπους τροφίμους είναι ο παιδοκτόνος της Αγίας Βαρβάρας, ο οποίος σόκαρε το Πανελλήνιο με το αποτρόπαιο έγκλημα του και οδηγήθηκε σήμερα Τρίτη στη φυλακή. 

Ο πατέρας της μικρής Στέλλας, ο 61χρονος πρώην αστυνομικός, ο οποίος οδηγήθηκε σήμερα Τρίτη στις φυλακές μετά την απολογία του, σύμφωνα με ομόφωνη απόφαση ανακρίτριας και εισαγγελέως, αποτελεί «κόκκινο πανί» για τους υπόλοιπους κρατούμενους. 

Σύμφωνα με πληροφορίες του star.gr, δεν είναι λίγοι οι κρατούμενοι που θέλουν να τον λιντσάρουν, δίνοντας του ένα μάθημα για την απάνθρωπη πράξη του: να κόψει με φριχτό τρόπο το νήμα της ζωής της 6χρονης κορούλας του. 

Άλλωστε είναι γνωστός ο... "άγραφος" νόμος της φυλακής και δεν είναι η πρώτη φορά που βλέπουμε να συμβαίνει κάτι τέτοιο. Ακόμη και οι χειρότεροι κακοποιοί είναι αμείλικτοι με τους παιδόφιλους και τους παιδοκτόνους. 

Η φυλακή για τον πατέρα της μικρής Στέλλας θα είναι ΕΦΙΑΛΤΗΣ, όπως συνέβαινε και με άλλους ανθρώπους στο παρελθόν που αντιμετώπιζαν παρόμοιες κατηγορίες... η μοναξιά, τα γιουχαΐσματα, αλλά και ακόμη πιο βίαιες πράξεις συνόδευαν τον εγκλεισμό τους.  

Την ώρα που ο παιδοκτόνος της Αγίας Βαρβάρας προαυλίζεται μόνος, και γράφει απολογητικό υπόμνημα για την κατάθλιψη και την σεξουαλική κακοποίηση που βίωσε όταν ήταν μικρός, προσπαθώντας να δικαιολογήσει το αδικαιολόγητο έγκλημα του, η μικρή Στέλλα είναι στο χώμα. 

Το απόγευμα της Τρίτης, συγγενείς και φίλοι της οικογένειας, είπαν το τελευταίο αντίο στο αγγελούδι που έφυγε από τη ζωή από τα χέρια του ίδιου της του πατέρα, βυθίζοντας στη θλίψη και το πένθος τη μανούλα και τον δίδυμο αδελφάκι της. 

Ρεπορτάζ: Ισμήνη Λέντζου 

 

Διαβάστε όλες τις ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο.
Follow us:

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

Back to Top