ΣΠΑΡΑΓΜΟΣ στην κηδεία της 36χρονης Μαρίας Ιατρού- Η ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ πράξη του δράματος στο Λουτράκι

Η μητέρα 4 παιδιών εντοπίστηκε νεκρή μέσα στο αυτοκίνητό της στο βυθό του Αμβρακικού- Πρώτη ανάρτηση 14:55

Το στερνό αντίο στην 36χρονη Μαρία Ιατρού, τη μητέρα τεσσάρων παιδιών, που εντοπίστηκε νεκρή στο βυθό του Αμβρακικού, είπαν σήμερα στο Λουτράκι συγγενείς και φίλοι, σε κλίμα βαθιάς οδύνης.

Η τελευταία πράξη του δράματος εκτυλίχθηκε στην εκκλησία του Αγίου Ιωάννη στο Λουτράκι. Τραγικές φιγούρες, η μητέρα της, Δροσούλα, ο σύζυγός της, Άρης και τα ανήλικα παιδιά τους που αναγκάστηκαν να την αποχαιρετήσουν τόσο νωρίς.

Τι έχουν δείξει οι μέχρι τώρα έρευνες

Η αισθητικός αγνοείτο από τα ξημερώματα της Δευτέρας του Πάσχα 17 Απριλίου, όταν και έφυγε από το Λουτράκι που έμενε,  με προορισμό την Παραμυθιά Θεσπρωτίας. Είχε πει στην οικογένεια της πως ήταν πολύ πιεσμένη τον τελευταίο καιρό και πως δεν ήταν καλά ψυχολογικά, γι΄αυτό και θα επισκεπτόταν τον ξάδελφό της.

Οι μέχρι τώρα έρευνες που έχουν γίνει στο σημείο που βρέθηκε το αυτοκίνητο της 36χρονης, έχει δείξει πως αυτό ήταν βυθισμένο σε βάθος περίπου 4 μ. και σε απόσταση περίπου 30 μέτρων από την ακτή. Η γυναίκα ήταν δεμένη με τη ζώνη ασφαλείας στη θέση του οδηγού. Στον εντοπισμό της άτυχης Μαρίας συνέβαλε μοτοσικλετιστής, ο οποίος βρέθηκε στο σημείο για να επισκευάσει ακινητοποιημένο όχημα και έπεσε πάνω στην πινακίδα που είχε αποκολληθεί. 

Τι είπε ο ιατροδικαστής

Ο ιατροδικαστής Ανδρέας Γκότσης, ο οποίος έκανε την εξέταση στην σορό της γυναίκας, είπε ότι "θα μπορούσαμε για την ώρα να πιθανολογήσουμε ως αιτία θανάτου τον πνιγμό, αλλά δυστυχώς στην κατάσταση που είναι οι πνεύμονες, δεν μπορώ να το επιβεβαιώσω". Ελπίζω, συνέχισε ότι "θα μας δώσει απαντήσεις η ιστολογική εξέταση", ενώ όπως προσέθεσε, "θα γίνουν και τοξικολογικές εξετάσεις, που άλλωστε πάντα κάνουμε".

Επίσης, ο Ανδρέας Γκότσης είπε στο ΑΠΕ - ΜΠΕ ότι "η σορός της 36χρονης ήταν σε προχωρημένη σήψη και όλα τα όργανα έχουν σχεδόν αλλοιωθεί". Όσον αφορά τον χρόνο θανάτου, τον προσδιορίζει "πριν από περίπου 10 με 15 ημέρες, δηλαδή συμβατό με το διάστημα που εξαφανίστηκε". Ακόμη, ανέφερε ότι "δεν διαπίστωσα εμφανείς κακώσεις, ούτε κάποιο κάταγμα που να μπορεί να φανεί τόσες ημέρες μετά". Το μόνο που φέρει, συμπλήρωσε, "είναι ένα θλαστικό τραύμα στην μετωπιαία χώρα, που δεν λέει κάτι".

Διαβάστε όλες τις ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο.
Follow us:

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

Back to Top