ΞΕΣΠΑ ο τραγικός πατέρας του κυβερνήτη: Το παιδί μου τους είπε να μην πετάξουν λόγω ομίχλης

Συγκλονίζουν τα λόγια του

Ο πατέρας του άτυχου κυβερνήτη, Δημοσθένη Γούλα, ξεσπά στην κάμερα του STAR και αποκαλύπτει ένα συγκλονιστικό στοιχείο για την τραγωδία. Λόγω των κακών καιρικών συνθηκών , ο γιός του είχε εκφράσει επιφυλάξεις, δεν ήθελε να πετάξει στις 8 το πρωί.

«Με τον γιο μου τελευταία φορά μιλήσαμε προχθές και μάλιστα την ώρα εκείνη μίλαγε με τη μάνα του και χτυπάει το άλλο τηλέφωνο. Ήταν κάποιος από την υπηρεσία και του λέει… “μα 8 η ώρα το πρωί να πάμε; Να περιμένουμε να πάει 10.00 η ώρα , μπας και ξανοίξει κι ο καιρός…" Καταλάβατε; Προαίσθηση. Όταν πετούσε και ξέραμε ότι θα πετούσε , γιατί μας είπε θα πήγαινε στο Άργος, στο Ορεστικό η καρδιά μας πήγαινε στην κούλουρη. Καταλάβατε;»

Με βουρκωμένα μάτια, σπασμένη φωνή και λόγια...απόλυτης αγάπης , ο τραγικός πατέρας αποχαιρέτησε σήμερα τον αδικοχαμένο λεβέντη του. Τα λόγια του συγκλονίζουν.

«Ακούμε μόνο τα καλύτερα για το Δημοσθένη. Ήμουνα υπερήφανος. Και είμαι υπερήφανος. Έπεσε όχι εν καιρώ πολέμου, εν καιρώ ειρήνης. Ήταν ένα παλικάρι, πραγματικά! Όχι επειδή ήταν γιος μου. Το γέλιο του θα θυμάμαι και την κοινωνικότητά του. Έχαιρε από όλους εμπιστοσύνης, χαράς. O Θεός να τον αναπαύσει. Άφησε πίσω του και δύο παιδάκια μικρά. Την Τατιάνα και την Λουκία, εφτά χρονών η Τατιάνα και η Λουκία δύο χρονών. Της Τατιάνας της το είπε ψυχολόγος».

«Έχασα το καμάρι μου....» μονολογεί έξω από την εκκλησία, τονίζοντας ωστόσο πως ήταν ένας πολύ έμπειρος πιλότος. Μιλώντας για κείνον ... φουσκώνει από υπερηφάνια!

«Πρώτος τελείωσε  τη σχολή πιλότων εδώ και συνέχισε σε όλα τα σχολεία να είναι πρώτος. Και στις μετεκπαιδεύσεις του που πήγε στην Αμερική. Ο εκπαιδευτής του εκεί, ένας 60χρονος, του είχε κάνει τα πιο δύσκολα μαθήματα. Από 3000 πόδια, μου έλεγε, να κατεβαίνεις κάτω, να σου έρχεται το στομάχι στη γλώσσα και να ανεβαίνεις πάλι»!

Διαβάστε όλες τις ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο.
Follow us:

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

Back to Top