«Σ’αγαπώ!Θα μεγαλώσω με αξιοπρέπεια τα παιδιά μας» - ΡΑΓΙΣΕ ΚΑΡΔΙΕΣ η γυναίκα του κυβερνήτη του μοιραίου ελικοπτέρου

Θλίψη και δάκρυα στην κηδεία του Δημοσθένη Γούλα που έχασε τη ζωή του στην συντριβή του ελικοπτέρου στην Ελασσόνα

Γυναίκα Δημοσθένης Γούλας

Ράγισαν και οι πέτρες σήμερα Πέμπτη στην Λάρισα στην κηδεία του Δημοσθένη Γούλα, του κυβερνήτη του μοιραίου ελικοπτέρου «Χιούι» που κατέπεσε το πρωί της Τετάρτης στον Σαραντάπορο Ελασσόνας. 

Συγγενείς, συνάδελφοι και φίλοι είπαν το τελευταίο αντίο στο χαμογελαστό παλικάρι, που άφησε την ιατρική για να υπηρετεί την πατρίδα, πετώντας με τα ελικόπτερα που τόσο λάτρευε. 

Τραγική φιγούρα ήταν η σύζυγός του, η οποία συγκίνησε το Πανελλήνιο, λέγοντας στον αγαπημένο της:  «σ’ αγαπάμε, δε θα σε ξεχάσουμε ποτέ. Σου υπόσχομαι πως θα μεγαλώσω τα παιδιά μας με αγάπη και αξιοπρέπεια. Σ’ αγαπάω πάρα πολύ».

Ο πατέρας του, σοκαρισμένος και πολύ συγκινημένος, δήλωσε ότι «το παιδί μου ήταν εξαιρετικός άνθρωπος και εξαιρετικός πιλότος με μετεκπαίδευση. Είμαι υπερήφανος».

Ο Δημοσθένης Γούλας είχε στο ενεργητικό του 1.600 ώρες πτήσης. Όπως μεταδώσαμε νωρίτερα στο star.gr, ήταν άριστος μαθητής στο σχολείο, άριστος και στη σχολή του.

Στην Καρδίτσα, την ιδιαίτερη πατρίδα του, κανείς δεν μπορεί να πιστέψει ότι το παιδί με τα γελαστά μάτια πέταξε για πάντα στους ουρανούς που τόσο αγαπούσε, αφήνοντας πίσω του, τη  σύζυγο και δυο πανέμορφα κοριτσάκια, 7 και 2,5 ετών.

Τραγική ειρωνεία είναι το γεγονός ότι ο άτυχος Δημοσθένης Γούλας, είχε εκφράσει στους ανωτέρους του τις αντιρρήσεις του για την πραγματοποίηση της πτήσης το πρωί της Τετάρτης. Τελικά, αποδείχτηκε ότι η μοίρα ήταν πιο δυνατή από το ένστικτο του κυβερνήτη, καθώς ο Δημοσθένης έφυγε για πάντα εν ώρα καθήκοντος σαν ήρωας….

 

Διαβάστε όλες τις ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο.
Follow us:

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

Back to Top