ΘΑ ΤΡΕΛΑΘΟΥΜΕ ΤΕΛΕΙΩΣ: Προσλαμβάνουν αρχαιολόγους που θα τους πληρώνει… η ΔΕΗ!

Την ώρα που οι ληξιπρόθεσμες οφειλές της επιχείρησης ηλεκτρισμού είναι ΒΟΥΝΟ!

ΔΕΗ προσληψεισ κονιόρδου

Προσλήψεις με χρήματα από τα πολύπαθα ταμεία της ΔΕΗ κάνει η κυβέρνηση εν μέσω κρίσης  την ώρα που ο ιδιωτικός τομέας πραγματικά αναστενάζει… 

Πιο συγκεκριμένα, σύμφωνα με απόφαση που υπογράφει η υπουργός Πολιτισμού, Λυδία Κονιόρδου και η οποία έχει την επισήμανση «Εξαιρετικά Επείγον» εγκρίνεται η πρόσληψη... 2.338 ατόμων με σχέση εργασίας ιδιωτικού δικαίου, χρονικής διάρκειας έως 8 μήνες σε Υπηρεσίες αρμοδιότητας της Γενικής Διεύθυνσης Αρχαιοτήτων και Πολιτιστικής Κληρονομιάς.

Oι παραπάνω θέσεις θα χρηματοδοτηθούν αποκλειστικά από την πολύπαθη... ΔΕΗ, όπως εξάλλου υπογραμμίζει η υπουργική απόφαση και αφορούν δύο συγκεκριμένες εφορείες Αρχαιοτήτων, της Φλώρινας και της Κοζάνης. Περιοχές δηλαδή, όπου η οικονομική δραστηριότητα έχει συνδεθεί σε ένα μεγάλο βαθμό με τη ΔΕΗ, τις μονάδες παραγωγής ενέργειας και τα ορυχεία λιγνίτη. 

Σημειώνεται ότι οι ειδικότητες αφορούν 1.840 εργάτες, 319 αρχαιολόγους και άλλες ειδικότητες, όπως αρχιτέκτονες, πολιτικούς μηχανικούς, συντηρητές αρχαιοτήτων, τοπογράφους, φύλακες κοκ.

Kαι όλα αυτά, την ώρα που οι ληξιπρόθεσμες οφειλές στη ΔΕΗ αγγίζουν επισήμως τα 2,2 δις ευρώ, ενώ ανεπισήμως ξεπερνούν τα 2,5 δις ευρώ!  Μάλιστα να υπενθυμίσουμε πως η ΔΕΗ προκειμένου να δει ζεστό χρήμα στα ταμεία της κάνει εκπτώσεις σε όσους  πληρώνουν εμπρόθεσμα τους λογαριασμούς τους.

 

 

Διαβάστε όλες τις ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο.
Follow us:

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

Back to Top