Λαοθάλασσα στο Σύνταγμα, πτήσεις αεροσκαφών και χαιρετιστήριες βολές από το Λυκαβηττό-Ο εορτασμός της 25ης Μαρτίου σε ένα ΦΩΤΟΡΕΠΟΡΤΑΖ

Πλήθος κόσμου παρακολούθησε την στρατιωτική παρέλαση-Εντυπωσιακές εικόνες από την έπαρση της σημαίας στο βράχο της Ακρόπολης-Πρώτη Ανάρτηση: 25-03-2017 14:36

Χιλιάδες Αθηναίοι έδωσαν «το παρών» στο Σύνταγμα προκειμένου να παρακολουθήσουν την μεγαλειώδη στρατιωτική παρέλαση για την επέτειο της 25ης Μαρτίου.

Όπως σας έχει ήδη ενημερώσει το star.gr, την παρέλαση παρακολούθησαν ο πρόεδρος της Βουλής Νίκος Βούτσης, ο υπουργός Εθνικής Άμυνας Πάνος Καμμένος, από την αξιωματική αντιπολίτευση η Ντόρα Μπακογιάννη. Από την εξέδρα των επισήμων παρακολούθησε την παρέλαση και ο Αρχιεπίσκοπος Ιερώνυμος.

Εκτός όμως από την στρατιωτική παρέλαση, έλαβε χώρα στην Αθήνα πλήθος συμβολικών εκδηλώσεων, όπως για παράδειγμα η έπαρση της ελληνικής σημαίας νωρίς το πρωί από τους Εύζωνες στο βράχο της Ακρόπολης, οι πτήσεις αεροσκαφών πάνω από τον ουρανό της πρωτεύουσας, αλλά και οι χαιρετιστήριες βολές από τον Λυκαβηττό.

ΔΕΙΤΕ ΤΑ ΟΛΑ ΠΑΡΑΚΑΤΩ ΣΤΟ ΠΛΟΥΣΙΟ ΦΩΤΟΡΕΠΟΡΤΑΖ:

Η μεγαλειώδης στρατιωτική παρέλαση σε εικόνες

 

Πτήσεις αεροσκαφών της πολεμικής αεροπορίας κατά τη διάρκεια της παρέλασης

Χαιρετιστήριες βολές από το πυροβολείο του Λυκαβηττού

Έπαρση σημαίας από την Προεδρική φρουρά στο βράχο της Ακρόπολης

Διαβάστε όλες τις ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο.
Follow us:

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

Back to Top