Συγκλονίζει ο γιος του ταξιτζή που δολοφονήθηκε –«Αφήστε με να πάω να κλάψω»

Σοκαρισμένοι όλοι στη γειτονιά του άτυχου Γιώργου Δεκαβάλλα

Εμμονή με τους οδηγούς ταξί είχε σύμφωνα με την αστυνομία ο δολοφόνος που πυροβόλησε και σκότωσε τον 52χρονο ταξιτζή στην Κηφισιά τα μεσάνυχτα της Τρίτης, και αποπειράθηκε να δολοφονήσει τον 32χρονο επίσης οδηγό ταξί, στις 11 Φεβρουαρίου στην ίδια περιοχή. Το ίδιο όπλο έχει χρησιμοποιηθεί και στις δύο επιθέσεις, σύμφωνα με τη βαλλιστική έρευνα.

Όπως μεταδώσαμε και νωρίτερα στο star.gr, η σύζυγος και ο γιος του θύματος είναι συγκλονισμένοι. Τα λόγια του γιου του άτυχου Γιώργου Δεκαβάλλα, συγκλονίζουν.  «Ο πατέρας μου πήγε για δουλειά και δεν γύρισε... Σεβαστείτε το, αφήστε με να πάω να κλάψω, αφήστε τη μάνα μου να πάει να κλάψει. Ο πατέρας μου δεν είχε τίποτα με κανέναν, δεν χρώσταγε σε κανέναν, δεν είχε τσακωθεί», είπε το παιδί στους δημοσιογράφους.

Ο μοναχογιός του και η γυναίκα του τον έψαχναν για ώρα το βράδυ της Τρίτης, καθώς δεν απαντούσε στο τηλέφωνο του, μέχρι που ήρθαν αντιμέτωποι με το αποτρόπαιο θέαμα, όπως μας περιγράφει η σύζυγος του.Το έγκλημα αποκαλύφθηκε, όταν ένα λεωφορείο δεν μπορούσε να περάσει από το σημείο.

«Βγήκαμε στους δρόμους με τον γιο μου και τον ψάχναμε για δύο ώρες. Όταν πήγαμε στο σημείο, οι αστυνομικοί δεν μας άφησαν να πλησιάσουμε. “Είναι ο άντρας μου” τους είπα.  Ο γιος μου είδε τον πατέρα του νεκρό», είπε η σύζυγος του άτυχου ταξιτζή.

Νωρίτερα μιλώντας στο star.gr, η ίδια δήλωσε «είμαστε σε άθλια κατάσταση…. Αν θέλετε να βοηθήσετε, βοηθήστε να βρεθεί αυτός ο μανιακός, που σκοτώνει κόσμο, να γλιτώσει κάποιος άλλος».

Όλοι στη γειτονιά του 52χρονου στη Νέα Ιωνία είναι σοκαρισμένοι. Μιλούν για έναν υπέροχο άνθρωπο.
 

Διαβάστε όλες τις ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο.
Follow us:

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

Back to Top