Το STAR εκεί όπου βασιλεύει ο νόμος της σιωπής! Παράνομο εμπόριο όπλων και σκοτεινά νταραβέρια

Αν έχεις χρήματα και κλειστό στόμα, βρίσκεις ότι θες!

Τον σκοτεινό κόσμο του εμπορίου όπλων παρουσίασε στο κεντρικό δελτίο ειδήσεων του Star, ο δημοσιογράφος Βαγγέλης Γκούμας, ο οποίος βρέθηκε σε μια από τις πιο άγριες περιοχές της Αττικής στο Ζεφύρι και κατέγραψε εικόνες και αποκαλύψεις που σοκάρουν.

Στο ΒΙΝΤΕΟ μπορείτε να δείτε πως ένας άγνωστος άντρας επιδεικνύει στην κάμερα του Star μέρα-μεσημέρι το παράνομο όπλο που αγόρασε, αδιαφορώντας για το αν θα γίνει αντιληπτός από την αστυνομία ή από τους περαστικούς.

Στο Ζεφύρι άλλωστε "βασιλεύει" ο φόβος και ο νόμος της σιωπής. Εκεί μπορεί κανείς να αγοράσει πολύ εύκολα ένα όπλο, χωρίς περιορισμούς! Αρκεί να έχει τα χρήματα και να κρατήσει το στόμα του κλειστό.

ΠΩΣ ΓΙΝΕΤΑΙ Η ΑΓΟΡΑ ΟΠΛΟΥ

Λες τι όπλο θέλεις, δίνεις το τηλέφωνο σου και αφού σε ελέγξουν, μετά από λίγες ήμερες οι έμποροι επικοινωνούν μαζί σου για το ραντεβού! Σου εγγυώνται μάλιστα ότι το όπλο που σου πουλάνε είναι καθαρό, δηλαδή δεν έχει χρησιμοποιηθεί σε εγκληματική ενέργεια.

Το παράνομο οπλοστάσιο διαθέτει ότι επιθυμείς αρκεί να έχεις μετρητά! Μπορείς να κάνεις ακόμη και ειδική παραγγελία (πχ Καλάσνικοφ που κοστίζουν 3000-3500 ευρώ, ανάλογα την κατηγορία. Το ρωσικό είναι πιο ακριβό από το αλβανικό).

Διαβάστε όλες τις ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο.
Follow us:

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

Back to Top