«Με χτύπησε άγρια ο Λέκτορας» - Φοιτήτρια κατήγγειλε τον εφιάλτη που έζησε

Το σοκ, τα αίματα και οι μηνύσεις

Φοιτήτρια Βόλος λέκτορας

Σοκ έχει προκαλέσει στην τοπική κοινωνία του Βόλου η είδηση για τη φοιτήτρια που βρέθηκε ξυλοκοπημένη και την καταγγελία που έκανε για λέκτορα του Πανεπιστημίου της πόλης.

Η νεαρή κοπέλα βρέθηκε από φοιτητές και καθηγητές την Πέμπτη λίγο μετά τις 21.00, μπροστά στο ασανσέρ στο χώρο του Πανεπιστημίου, γεμάτη αίματα και σε άθλια κατάσταση. Γρήγορα μεταφέρθηκε με ασθενοφόρο του ΕΚΑΒ και συνοδεία καθηγητών του Πανεπιστημίου, στο «Αχιλλοπούλειο» Νοσοκομείο του Βόλου, όπου της παρασχέθηκαν οι πρώτες βοήθειες και αποχώρησε.

Πληροφορίες ανέφεραν πως η κοπέλα πήγε στο γραφείο του λέκτορα και αυτός της επιτέθηκε χτυπώντας την άγρια στο πρόσωπο και εξαπολύοντας απειλές και βρισιές.

Η φοιτήτρια μήνυσε τον 50χρονο λέκτορα του Πανεπιστημίου Θεσσαλίας, ο οποίος οδηγήθηκε στο Αυτόφωρο κατηγορούμενος για σωματική βλάβη, απειλή και εξύβριση.

Ο λέκτορας από την πλευρά του αρνείται τις κατηγορίες και κατέθεσε και αυτός μήνυση στην φοιτήτρια για ψευδή καταμήνυση, απειλή και εξύβριση.

Και οι δύο παραπέμφθηκαν στην Εισαγγελία Βόλου για να δικαστούν στο Αυτόφωρο, όμως το δικαστήριο αναβλήθηκε μετά την προθεσμία που ζήτησε ο λέκτορας. Τελικά την Δευτέρα στη μία μετά το μεσημέρι, θα γίνει συνεκδίκαση των υποθέσεων.

Διαβάστε όλες τις ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο.
Follow us:

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

Back to Top