«Ή θα κάτσεις ή θα σε σκοτώσω»! Έτσι βίαζε τα θύματά του ο δολοφόνος του Ζαφειρόπουλου

Τον εφιάλτη που έζησαν στα χέρια του κατέθεσαν οι γυναίκες που έπεσαν θύματά του

Οι καταθέσεις των θυμάτων του δολοφόνου Ζαφειρόπουλου

Τα όσα έζησαν στα χέρια του 32χρονου Αλβανού, ο οποίος δολοφόνησε στις 12 Οκτωβρίου τον Μιχάλη Ζαφειρόπουλο κατέθεσαν στην αστυνομία οι γυναίκες που έπεσαν θύματα των αρρωστημένων ορέξεών του.

Τον Ιανουάριο του 2007 ο 32χρονος μαζί με τους συνεργούς του προσεγγίζει ένα σταθμευμένο μαύρο τζιπ, στο οποίο βρίσκονται μια γυναίκα και ο σύντροφός της, στη Γλύφα Χαλκίδας.

Ζητά από το ζευγάρι χρήματα και στη συνέχεια βγάζει με τη βία τον σύντροφο της 18χρονης κοπέλας και κάθεται στη θέση του οδηγού. Βάζει μπρος και σταματά λίγο πιο κάτω.

«Με ρωτούσε πόσο χρονών είμαι, αν έχω σχέσεις, είπα ότι είμαι παρθένα. Άρχισε να μιλά χυδαία: "θα σου δείξω πώς είναι". Ήρθε πίσω, πανικοβλήθηκα, έκλαιγα. Σήκωσε το χέρι του, είπε: "σκάσε μωρή π…". Για να μας αφήσει να φύγουμε έκανα ό,τι μου έλεγε. Μου έλεγε: "κάνε ησυχία να μη μας ακούσουν"», κατέθεσε στο Μικτό Ορκωτό Δικαστήριο, ένα χρόνο αργότερα η 18χρονη που βιάστηκε εκείνο το βράδυ από τον ίδιο και τον συνεργό του.

Δεν ήταν όμως το μοναδικό του θύμα. Λίγους μήνες αργότερα και συγκεκριμένα στις 29 Νοεμβρίου 2007 δρα με τον ίδιο τρόπο και βιάζει μια 19χρονη αυτή τη φορά κοπέλα.

Ο 32χρονος δολοφόνος του Ζαφειρόπουλου με τον συνεργό του, πλησιάζουν ένα αυτοκίνητο που είναι σταθμευμένο στο Άλσος Βεΐκου και στο οποίο βρισκόταν ένα ζευγάρι.

Σπάνε το τζάμι του συνοδηγού με πέτρα, αποβιβάζουν τον οδηγό και στη συνέχεια κλέβουν το αυτοκίνητο μαζί με την κοπέλα και μέσω της Νέας Εθνικής Οδού Αθηνών – Λαμίας πηγαίνουν σε ερημική τοποθεσία. Εκεί ο 32χρονος απειλεί τη 19χρονη ότι θα τη σκοτώσει και τη βιάζει.

«'Η θα κάτσεις ή θα σε σκοτώσω, δε θα σε πάω ποτέ σπίτι ή θα κάνει αυτός που σου λέω ή τέλος», φέρεται να της είχε πει τότε ο αδίστακτος Αλβανός σύμφωνα με τα όσα έχει καταθέσει το θύμα του. 

Στη συνέχεια κατευθύνεται στον σταθμό του ΟΣΕ στην Οινόη όπου αφήνει ελεύθερη την 19χρονη. 

Ο αδίστακτος κακοποιός καταδικάστηκε σε 25 χρόνια κάθειρξη κατά συγχώνευση για ληστείες και για τις δύο υποθέσεις βιασμού. Όμως το 2015, έχοντας εκτίσει το ένα τρίτο της ποινής του αποφυλακίζεται, κάνοντας χρήση των ευνοϊκών διατάξεων του νόμου Παρασκευόπουλου.

Σε απροσδιόριστη στιγμή επιστρέφει στην Αλβανία, όμως μετά από σύντομο χρονικό διάστημα επιστρέφει στη χώρα μας και συνεχίζει τη δράση του.

Συλλαμβάνεται και πάλι για 12 κλοπές και σχηματίζεται σε βάρος του δικογραφία. Καταδικάζεται μόνο για τις τρεις και αθωώνεται για τις υπόλοιπες εννέα.

Εκτίει την ποινή του στις φυλακές Κασσάνδρας όμως παρά το βεβαρημένο παρελθόν του, παίρνει ολιγοήμερη άδεια και δεν επιστρέφει ποτέ στο σωφρονιστικό κατάστημα κράτησης. 

Στις 12 Οκτωβρίου, μαζί με ένα ακόμη άτομο δολοφονεί τον Μιχάλη Ζαφειρόπουλο μέσα στο δικηγορικό του γραφείο. 
 

Διαβάστε όλες τις ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο.
Follow us:

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

Back to Top