Μαφιόζικη εκτέλεση σε μπαρ της Γλυφάδας: Συνιδιοκτήτης του μαγαζιού ο ένας νεκρός

Στο νοσοκομείο τρία άτομα – Ανθρωποκυνηγητό από την αστυνομία

Ένας νεκρός και τρεις τραυματίες είναι ο τραγικός απολογισμός από την ένοπλη επίθεση σε γνωστό μπαρ της Γλυφάδας (και της Μυκόνου), το οποίο βρίσκεται επί της οδού Αγγέλου Μεταξά.

Νεότερες πληροφορίες, αναφέρουν πως ο ένας νεκρός είναι ένας 40χρονος άνδρας αλβανικής καταγωγής και συνιδιοκτήτης του μπαρ.

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ: Μαφιόζικη εκτέλεση εξω από γνωστό μπαρ της Γλυφάδας τα ξημερώματα – Ένας νεκρός και τρεις τραυματίες (φώτο απο το σημείο)

Από τη μαφιόζικη εκτέλεση, τραυματίστηκαν τρία ακόμα άτομα: Ένας Αλβανός, φίλος του νεκρού ο οποίος τραυματίστηκε σοβαρά στο θώρακα, ένας 43χρονος Έλληνας deejay που τραυματίστηκε ελαφρά στη δεξιά κνήμη, και ένας 28χρονος που τραυματίστηκε στην αριστερή κνήμη από αδέσποτη σφαίρα.

Η αστυνομία έχει εξαπολύσει ανθρωποκυνηγητό για τη σύλληψη των δραστών.

ΤΟ ΧΡΟΝΙΚΟ ΤΗΣ ΔΟΛΟΦΟΝΙΚΗΣ ΕΠΙΘΕΣΗΣ:

Σύμφωνα με τους αυτόπτες μάρτυρες αλλά και τις κάμερες του καταστήματος, δυο άτομα που φορούσαν κουκούλες και κρατούσαν όπλα, πλησίασαν περπατώντας κάποιους άλλους που κάθονταν έξω από το μπαρ εκείνη τη στιγμή.

Ο ένας έβγαλε πιστόλι, ο άλλος περίστροφο, και άρχισαν να πυροβολούν αδιακρίτως.

Όπως είναι φυσικό, επικράτησε πανικός. Ο συνιδιοκτήτης του μπαρ που πυροβολήθηκε, έπεσε νεκρός στην είσοδο του μπαρ.

Την ώρα των πυροβολισμών, μια ομάδα ΔΙΑΣ βρισκόταν σε απόσταση 200 μέτρων, έκαναν αναστροφή, έφτασε εγκαίρως, ωστόσο οι δράστες πρόλαβαν και έφυγαν με τα πόδια εκμεταλλευόμενοι τον πανικό. Κατά πάσα πιθανότητα, κατευθύνθηκαν προς την παραλιακή, όπου τους πήρε κάποιο αυτοκίνητο και εξαφανίστηκαν.

Δυο ασθενοφόρα που έσπευσαν στην περιοχή, μετέφεραν τον νεκρό και τον ένα τραυματία στο Ασκληπίειο, ενώ οι άλλοι 2 που τραυματίστηκαν στα πόδια, μεταφέρθηκαν στο «Γεννηματάς».

Στο σημείο βρέθηκαν 3 κάλυκες, ενώ η αστυνομία εκτιμά πως επρόκειτο για επιδρομή ανθρώπων που προσπαθούν να πουλήσουν προστασία σε μαγαζιά της περιοχής.

 

Διαβάστε όλες τις ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο.
Follow us:

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

Back to Top