Μαφιόζικη εκτέλεση στον Γέρακα: Ήταν πάνω από 3 ώρες νεκρός στο αυτοκίνητό του-Βεντέτα βλέπουν οι αστυνομικοί

Σοκαριστικές εικόνες από το σημείο της δολοφονίας του 59χρονου- Το θύμα ήταν πατέρας του 22χρονου που είναι φυλακισμένος για τη δολοφονία του 20χρονου φοιτητή Θοδωρή Γαλαζούλα

Μαφιόζικη εκτέλεση στο Γέρακα-:Βεντέτα βλέπει η Αστυνομία

Σοκάρουν οι λεπτομέρειες για την μαφιόζικη εκτέλεση που έγινε το μεσημέρι του Σαββάτου στον Γέρακα.

Όπως σας έχουμε ήδη ενημερώσει, ένας 59χρονος άνδρας βρέθηκε νεκρός μέσα στο αυτοκίνητό του, έχοντας δεχτεί τέσσερις σφαίρες.

Το θύμα που όπως αποδείχτηκε είναι πατέρας του 22χρονου που έχει φυλακιστεί για την δολοφονία του 20χρονου φοιτητή Θοδωρή Γαλαζούλα, είχε παρκάρει το αυτοκίνητο του επί των οδών Μαραθώνος και Σπάτων, για να πάει να κάνει τα ψώνια του σε σούπερ μάρκετ της περιοχής.

Επιστρέφοντας στο αυτοκίνητό του, ο δράστης του είχε στήσει καρτέρι. Με το που μπήκε μέσα στο αυτοκίνητο και άναψε την μηχανή και το air condition, ο δολοφόνος άνοιξε την πόρτα του και τον πυροβόλησε τέσσερις φορές, δύο στο κεφάλι και δύο στην πλάτη τον άτυχο άνδρα

Στο σημείο της δολοφονίας δεν βρέθηκαν κάλυκες, κάτι που δείχνει πως ο δολοφόνος ήθελε να καλύψει τα ίχνη του, και είχε όλο τον χρόνο να το κάνει, καθώς η δολοφονία έγινε στις 12 το μεσημέρι, και το άψυχο κορμί του 59χρονου βρέθηκε τρεις ώρες μετά, καθώς διερχόμενος πολίτης ειδοποίησε την Αστυνομία.

Μάλιστα  αστυνομικοί τόνισαν ότι ο άνδρας είχε αρχίσει να βρίσκεται σε ακαμψία κάτι που δυσκόλεψε την μεταφορά του.

Ο 59χρονος άνδρας ήταν συνταξιούχος και είχε λευκό ποινικό μητρώο, καθώς δεν είχε απασχολήσει τις Αρχές. Δεν συνέβαινε όμως το ίδιο και με τον 22χρονο γιο του, ο οποίος βρίσκεται στην φυλακή για την δολοφονία του 20χρονου φοιτητή Θοδωρή Γαλαζούλα.

ΤΟ ΧΡΟΝΙΚΟ ΤΗΣ ΥΠΟΘΕΣΗΣ

Ο 59χρονος που δολοφονήθηκε, ήταν πατέρας του 22χρονου δολοφόνου του Θοδωρή Γαλαζούλα. Η υπόθεση της δολοφόνιας του  εξιχνιάσθηκε τον περασμένο Νοέμβριο. 

Ο ΔΟΛΟΦΟΝΗΜΕΝΟΣ 20ΧΡΟΝΟΣ

Ο 20χρονος φοιτητής που είχε εξαφανισθεί από το σπίτι του στα Γλυκά Νερά, είχε εντοπιστεί νεκρός στις 14 Μαΐου σε δασική έκταση στην Πεντέλη και η αστυνομία που εξιχνίασε την υπόθεση βρέθηκε στα ίχνη του 22χρονου γιού του δολοφονημένου 59χρονου άνδρα.



Σύμφωνα με την αστυνομία ο νεαρός επικαλέστηκε προσωπικές διαφορές που είχε με το θύμα.

Οι αστυνομικοί είχαν καταλήξει στο πρόσωπο του δράστη αρκετές ημέρες μετά από την έρευνα που ακολούθησε τον εντοπισμό της σορού του άτυχου Θοδωρή καθώς τον είχαν εντοπίσει να κινείται με το αυτοκίνητό του στην περιοχή του Γέρακα.



Ο νεαρός, όμως, όταν τους αντιλήφθηκε αρχικά τους επιτέθηκε με το αυτοκίνητό προσπαθώντας να εμβολίσει το περιπολικό - χωρίς επιτυχία - αλλά μετά από καταδίωξη συνελήφθη.

Στο αυτοκίνητο του 22χρονου βρέθηκαν και κατασχέθηκαν μικροποσότητα κάνναβης, μία σιδερογροθιά και ένα μαχαίρι ενώ στο σπίτι του οι αστυνομικοί ανακάλυψαν φυσίγγια διαφόρων διαμετρημάτων, φυσίγγια κρότου, πιστόλια τύπου ρέπλικα και ένα αυτόματο όπλο καλάνισκοφ ρέπλικα.

Τραγική φιγούρα είναι η γυναίκα του 59χρονου άνδρα η οποία ειδοποιήθηκε και μετέβηκε στο σημείο δολοφονία του άνδρα της και η οποία αμέσως πήγε στον Κορυδαλλό να ειδοποιήσει τον γιο της σχετικά με τον θάνατο του πατέρα του.  

 

Διαβάστε όλες τις ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο.
Follow us:

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

Back to Top