ΜΠΕΡΔΕΜΑ με τον έλεγχο του ΤΡΟΜΟ-φακέλου! Βίντεο δείχνει να πέρασε από τη Βουλή

Από τη Βουλή διαψεύδουν ότι πέρασε από ακτίνες X-ray

Το μπέρδεμα για τον έλεγχο που πέρασε το τρομο-δέμα, το οποίο έφτασε στα χέρια του Λουκά Παπαδήμο εξακολουθεί να υφίσταται.  Η ασάφεια έγκειται στο εάν το παγιδευμένο γράμμα πέρασε από έλεγχο στη Βουλή ή την Τράπεζα της Ελλάδος.

Σύμφωνα με πληροφορίες του STAR, ο φάκελος φέρεται να πέρασε έλεγχο από τη Βουλή. Oι αξιωματικοί της ΕΛ.ΑΣ προσπαθούν να διακριβώσουν εάν ο μη εντοπισμός του τρομο-φακέλου οφείλεται σε ανθρώπινο λάθος ή σε αδυναμία του συστήματος. Πάντως, ακόμη, κι αν οι ακτίνες x-ray δεν εντόπισαν τη μικρή ποσότητα πυρίτιδας, θα έπρεπε να γίνει περαιτέρω έλεγχος. 

Όπως σας ενημερώσαμε νωρίτερα, η σύγχυση προέκυψε μετά την κατάθεση ενός εκ των αστυνομικών του κ.Παπαδήμου, ο οποίος είπε ότι παρέλαβε από το σπίτι του τον κ. Παπαδήμο, πήρε και τέσσερις φακέλους του, για να ελεγχθούν στα ειδικά μηχανήματα της Βουλής. Ο αστυνομικός αναφέρει ότι αφού άφησαν τον κ. Παπαδήμο στην Τράπεζα της Ελλάδος, ο ίδιος μετέφερε τους φακέλους στην Βουλή με την μοτοσικλέτα του και τους παρέδωσε για έλεγχο στα μηχανήματα X-ray, στο φυλάκιο δίπλα στην κεντρική είσοδο. Λίγα λεπτά αργότερα του επέστρεψαν την αλληλογραφία, με την οποία πήγε και πάλι στην ΤτΕ όπου την παρέδωσε στον κ. Παπαδήμο.

Ωστόσο, ο φρούραρχος της Βουλής δεν επιβεβαιώνει την κατάθεση του αστυνομικού.

Βίντεο επιβεβαιώνει την κατάθεση του αστυνομικού

Βίντεο που υπάρχει στα χέρια της ΕΛ.ΑΣ επιβεβαιώνει την κατάθεση του συνοδού ασφαλείας, ότι δηλαδή πήγε με τη μηχανή του, τους φακέλους για έλεγχο στη Βουλή. 

Από διεύθυνση στο Κολωνάκι εστάλη ο φάκελος

Παράλληλα, σύμφωνα με πληροφορίες του STAR, προέκυψε ότι ο φάκελος εστάλη από διεύθυνση στο Κολωνάκι. Ο φερόμενος αποστολέας είναι πολίτης και όχι δημόσιο πρόσωπο.

Δείτε σχετικό ρεπορτάζ από το μεσημεριανό δελτίο ειδήσεων του Alpha

Διαβάστε όλες τις ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο.
Follow us:

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

Back to Top