Στην κουζίνα της εκπομπής «Στη Φωλιά των Κου Κου» μπήκε ο Λάμπρος Βακιάρος το πρωί της Τρίτης.
Ο σεφ έφτιαξε κοτόπουλο Καισαρείας με λαχανικά στο φούρνο και έδειξε βήμα-βήμα στους τηλεθεατές τη διαδικασία.
Yλικά
• Φρέσκα μυρωδικά (δενδρολίβανο, ρίγανη, θυμάρι)
• 260 γρ. πιπεριές φλωρίνης (κομμένες σε χοντρά κομμάτια)
• 300 γρ. κίτρινες πιπεριές (κομμένες σε χοντρά κομμάτια)
• 100 γρ. πράσο (σε κομμάτια των 6 εκ. και αυτά στη μέση κατά μήκος)
• 250 γρ. κρεμμύδι (κομμένο στα 8)
• 1 λεμόνι (κομμένο στα 8)
• 500 γρ. τοματίνια
• 80 γρ. ελαιόλαδο
• Αλάτι – πιπέρι
• 4 φιλέτα στήθος κοτόπουλου
• 8 – 10 φέτες παστουρμά
• 150 – 200 γρ. κασέρι (σε μεγάλα στικς)
• 12 – 15 οδοντογλυφίδες
• 6 – 8 κλωναράκια θυμάρι
• 60 γρ. μαύρες ελιές χωρίς κουκούτσι
• 30 γρ. βούτυρο ή ελαιόλαδο (για τη σάλτσα)