Kοτόπουλο με τραχανά και φέτα

Ολόκληρη η συνταγή του Λάμπρου Βακιάρου

Ένα φαγητό-υπερπαραγωγή έφτιαξε ο Λάμπρος Βακιάρος το πρωί της Δευτέρας.

Η συνταγή ήταν κοτόπουλο με τραχανά και φέτα και τα υλικά που χρησιμοποίησε ήταν 4 μπούτια κοτόπουλο (κομμένα στα 2), 40 γρ. ελαιόλαδο  15 – 30 γρ. ,250 γρ. κρεμμύδι (ψιλοκομμένο), 2 σκελίδες σκόρδο (ψιλοκομμένες), 90 γρ. πράσο (κομμένο σε λεπτές φέτες), 30 γρ. πελτέ τομάτας, 240 γρ. λευκό κρασί, 400 γρ. χυμό τομάτας, 3 φύλλα δάφνης, Φλούδες από 1/2 λεμόνι, 1 λίτρο ζωμό λαχανικών, 250 – 300 γρ. γλυκό τραχανά και για το σερβίρισμα: Φέτα.

Ο σεφ έδειξε βήμα-βήμα στους τηλεθεατές τη διαδικασία.
 

Διαβάστε όλα τα lifestyle νεα, για Celebrities και Media.
Follow us:

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

Back to Top