Δεν απολαμβάνεις τη σεξουαλική επαφή; Τι ευθύνεται

Τι μπορείς να κάνεις για να έχεις μία σούπερ σεξουαλική επαφή

σεξουαλική επαφή

Το τελευταίο διάστημα δεν απολαμβάνεις τη σεξουαλική επαφή όπως το παρελθόν και αυτό όσο περνάει ο καιρός είναι κάτι που σε αγχώνει.

Ήρθε η ώρα να το αντιμετωπίσεις, γιατί ναι, το σεξ μπορεί -και πρέπει να είναι- από τις μεγαλύτερες απολαύσεις της ζωής. 

Θα συγκατοικήσετε; Συμβουλές για να έχετε ισορροπία στη σχέση σας

Γιατί δεν απολαμβάνεις την επαφή;

Ανασφάλειες

Πολλοί άνθρωποι π.χ. αισθάνονται άβολα με ανοιχτά τα φώτα ή να είναι εντελώς γυμνοί. Αυτό που έχεις να κάνεις είναι να θυμάσαι πως στον άλλο αρέσεις όπως είσαι κι από τη στιγμή που ξεκινάει να σε προσεγγίζει ερωτικά δεν βλέπει τις «ατέλειες» που βλέπεις εσύ.

Κολπική ξηρότητα

Παρότι μπορεί να νιώθεις σεξουαλική διέγερση, όπως πολλές γυναίκες μπορεί να έχεις κολπική ξηρότητα. Αυτό είναι φυσιολογικό σε κάποια στάδια της ζωής μιας γυναίκας, ειδικά κατά την εμμηνόπαυση ή το θηλασμό. Το λιπαντικό είναι μια πολύ καλή λύση. 

Εμμονή με τον οργασμό

Ο μεγαλύτερος εχθρός του οργασμού είναι το άγχος! Ναι, είναι τέλειο να καταφέρεις να έρθεις σε οργασμό δεν συμβαίνει όμως πάντα. Ειδικά εάν το σκέφτεσαι επίμονα και δεν αφήνεσαι είναι πολύ πιθανό να μη συμβεί τελικά.

Μπορεί να έχεις ανοργασμία

Σε αυτή την περίπτωση, παρά την υπερβολική διέγερση και τη σεξουαλική επιθυμία, οι γυναίκες δε μπορούν να φτάσουν σε οργασμό. Οι ρίζες της μπορεί να βρίσκονται στην κακή σεξουαλική διαπαιδαγώγηση και την άγνοια του ατόμου για τις επιθυμίες του και το σώμα του. Επιπλέον, ίσως συνδέεται με περιόδους άγχους, ενώ συναντάται συχνότερα σε άτομα με κατάθλιψη.

Επιμέλεια: MyLife Team

Πηγή:mylife.com.cy

Διαβάστε όλα τα lifestyle νεα, για Celebrities και Media.
Follow us:

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

Back to Top