Οι ερωτικές προβλέψεις της εβδομάδας από 10/07/2023 έως 16/07/2023

Αυτά τα ζώδια θα ευνοηθούν ερωτικά αυτή την εβδομάδα

Δείτε τις προβλέψεις της Άσης Μπηλιου για το υπόλοιπο του καλοκαιριού

Με ρομαντισμό ξεκινάει αυτή η εβδομάδα, αφού τη Δευτέρα 10/07/2023 το τρίγωνο Ερμή-Ποσειδώνα, που σχηματίζεται στα υδάτινα ζώδια του Καρκίνου και του Ιχθύ, μας βοηθάει να ρίξουμε τους τόνους και να εκφράσουμε τα συναισθήματα μας με μεγαλύτερη ευκολία.

Τώρα θα έχουμε την ευκαιρία να μπούμε στη θέση του άλλου και να δείξουμε περισσότερη κατανόηση πριν κρίνουμε μια κατάσταση ή πριν βγάλουμε συμπεράσματα. Αργότερα την ίδια ημέρα, ο Άρης εγκαταλείπει το φλογερό ζώδιο του Λέοντα και κάνει την είσοδο του στο γήινο ζώδιο της Παρθένου όπου θα παραμείνει έως τις 27/08/2023. Αυτή η θέση του Άρη μας προσγειώνει στην πραγματικότητα και μας υπενθυμίζει ότι πρέπει να έχουμε ένα συγκεκριμένο πλάνο δράσης, αν θέλουμε να κατακτήσουμε το αντικείμενο του πόθου μας ή να διεκδικήσουμε τις επιθυμίες μας.

Στο σεξουαλικό κομμάτι μας εξάπτει το εγκεφαλικό παιχνίδι, αλλά προτιμάμε να δείξουμε το ενδιαφέρον που αποδεικνύεται με πράξεις και όχι μόνο με λόγια του αέρα.

Την ίδια ημέρα, στις 10/07/2023, η αντίθεση Ερμή-Πλούτωνα ευνοεί τις ουσιαστικές συζητήσεις και μας βοηθάει να εμβαθύνουμε στις σχέσεις μας, αρκεί βέβαια να μην αφήσουμε τις εμμονές, τις αρνητικές σκέψεις και την καχυποψία να μας κατακλύσουν.

Στις 11/07/2023 ο Ερμής εισέρχεται στον Λέοντα κι αυτό σημαίνει ότι για τον υπόλοιπο μήνα θα είμαστε πιο εκφραστικοί και φλογεροί στο επικοινωνιακό κομμάτι. Από την άλλη πλευρά, δε θα λείψουν τα δράματα και οι υπερβολές, αφού μπορεί να τα παίρνουμε όλα λίγο πιο προσωπικά από όσο θα έπρεπε.

Στις 12/07/2023 το τετράγωνο Ήλιου-Χείρωνα μπορεί να φέρει στην επιφάνεια τις ανασφάλειες και τις αδυναμίες μας, με αποτέλεσμα να δυσκολευτούμε να εκφράσουμε τον πραγματικό μας εαυτό και τα θέλω μας.

Η εβδομάδα θα κλείσει με το εξάγωνο Ήλιου-Ουρανού στις 15/07/2023, μια όψη που μιλάει για ευχάριστες εκπλήξεις και αναπάντεχες συναντήσεις. Είναι η ιδανική στιγμή για να βγούμε από τη ρουτίνα, να κοινωνικοποιηθούμε και να κάνουμε πράγματα τα οποία θα μας ανανεώσουν.

Δείτε αναλυτικά τις εβδομαδιαίες ερωτικές προβλέψεις για το ζώδιό σας στο asibiliou.gr

Διαβάστε όλα τα lifestyle νεα, για Celebrities και Media.
Follow us:

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

Back to Top