Μήπως ήρθε η ώρα να χωρίσεις; Έτσι θα το καταλάβεις!

Πότε πέφτουν οι τίτλοι τέλους σε μία σχέση

Μήπως ήρθε η ώρα να χωρίσεις; Έτσι θα το καταλάβεις!

Πολλές φορές αναβάλλεις ένα χωρισμό και διυλίζεις τον κώνωπα ενώ μέσα σου ξέρεις καλά ότι έχουν πέσει οι τίτλοι του τέλους. Είναι ο φόβος για το μέλλον που σε κάνει να το καθυστερείς; Είναι η αγωνία σου ότι μπορεί να πληγώσεις τον άλλον ενώ ακόμα τρέφεις συναισθήματα; Είναι η δύναμη της συνήθειας που σε κάνει να χρονοτριβείς; Μπορεί να είναι χίλια δυο μικροπράγματα, αλλά τίποτα δεν είναι σημαντικό κι όλα είναι απλώς δικαιολογίες.

Ποια είναι τα 4 ζώδια που θα έχουν έναν απαιτητικό Ιούλιο

Αν παρ’ όλα αυτά έχεις κάποιες αμφιβολίες υπάρχουν μερικές ενδείξεις που μπορείς να λάβεις υπόψη και που αν ισχύουν τότε θα δεις ότι έχεις ήδη πάρει την απόφασή σου και σου μένει μόνο να την ανακοινώσεις.

Aυτές είναι οι «αθώες» φράσεις που λένε οι τοξικοί άνθρωποι

Δεν είναι ο πρώτος άνθρωπος που θες να πάρεις τηλέφωνο για να μοιραστείς ένα καλό νέο

Αν βλέπεις ότι σου συμβαίνει κάτι καλό και δεν είναι ο πρώτος άνθρωπος που θες να πάρεις τηλέφωνο για να το μοιραστείς, αν αντίθετα μιλάτε και αποφεύγεις να του πεις σημαντικά νέα ή σου διαφεύγει εντελώς από το μυαλό, έχει φύγει από την πρώτη θέση και από το επίκεντρο.

Έχω να βγάλω βόλτα τη γάτα…

Αν έφερε κάτι καλό η πανδημία του κορωνοϊού είναι ότι εμπλούτισε τις δικαιολογίες. Κι όχι μόνο αυτό αλλά έκανε και τον άλλον να μην μπαίνει στη διάθεση να τις διαψεύσει. Αν λοιπόν οι δικαιολογίες σου αυτό το διάστημα προκειμένου να αναβάλεις κάτι ή για να μη συναντηθείτε βάρεσαν κόκκινο, καλύτερα να μιλήσεις ντόμπρα για τους πραγματικούς λόγους.

Δες ποια άλλα «καμπανάκια» δείχνουν στην πραγματικότητα ότι θες να χωρίσεις στο allyou.gr

Διαβάστε όλα τα lifestyle νεα, για Celebrities και Media.
Follow us:

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

Back to Top