Eρωτικές προβλέψεις εβδομάδας 12/06/2023 - 18/06/2023

Ποια ζώδια θα ευνοηθούν;

Δείτε τις αστρολογικές προβλέψεις που έκανε η Άση Μπήλιου στο breakfast@star

Η εβδομάδα ξεκινά με δυναμική διάθεση και την ανάγκη να κάνουμε νέα ξεκινήματα ή να είμαστε πιο διεκδικητικοί και φιλόδοξοι καθώς η Σελήνη βρίσκεται στον δυναμικό Κριό. Το τετράγωνο του Ερμή από τους Διδύμους με τον Κρόνο στις 15/06 λειτουργεί κάπως περιοριστικά για τα θέματα της επικοινωνίας, καθώς ο Κρόνος βάζει φρένο στην τάση του Ερμή να μεταδίδει άκριτα πληροφορίες και φυσικά στην τάση για κουτσομπολιά.

Aυτές είναι οι «αθώες» φράσεις που λένε οι τοξικοί άνθρωποι

Προβλήματα τόσο στις επαφές όσο και στις μετακινήσεις μπορεί να προκύψουν αυτή τη μέρα, γι’ αυτό ας είμαστε όλοι λίγο πιο προσεκτικοί και κυρίως τα μεταβλητά ζώδια: Δίδυμοι, Παρθένοι, Τοξότες και Ιχθύες του πρώτου δεκαημέρου. Το Σάββατο με το εξάγωνο του Ερμή προς την Αφροδίτη είναι πιο θετική μέρα για συζητήσεις, επαφές, ταξίδια. Την ίδια μέρα ξεκινά η ανάδρομη πορεία του Κρόνου για πρώτη φορά στο ζώδιο των Ιχθύων. Για τους επόμενους μήνες θα χρειαστεί να εξετάσουμε τις σημαντικές δομές στη ζωή μας και να δούμε αν ό,τι έχουμε χτίσει έχει γερές βάσεις. Αυτό δεν σημαίνει ότι θα σταματήσουμε να σημειώνουμε πρόοδο απλά πρέπει να τεστάρουμε τα βήματα μας μέχρι τώρα σε ένα νέο πρότζεκτ και να δούμε τι διορθώσεις μπορούμε να κάνουμε για να γίνει καλύτερο.

Αν διαπιστώσουμε ότι πολλά από αυτά που έχουμε στο μυαλό μας βασίζονταν περισσότερο στη ζωηρή φαντασία και τις μεγάλες προσδοκίες μας, τότε είναι πολύ πιθανό να έρθουμε αντιμέτωποι με τη σκληρή πραγματικότητα. Όσο κι αν μια τέτοια προοπτική φαντάζει δυσάρεστη, είναι απαραίτητη για να μην αεροβατούμε. Την Κυριακή σχηματίζεται η Νέα Σελήνη του Ιουνίου. Στο δυαδικό ζώδιο των Διδύμων η Νέα Σελήνη αναφέρεται ιδιαίτερα στις σχέσεις μας προσωπικές και επαγγελματικές και πιέζει για απαντήσεις. Όχι όμως συμβατικές απαντήσεις, αλλά λίγο πιο εναλλακτικές ή διαφορετικές. Η πιο στενή της όψη είναι το τετράγωνο με τον Ποσειδώνα, κάτι που σημαίνει ότι δεν θα πρέπει να βιαστούμε να πάρουμε αποφάσεις και να εκδηλώσουμε τη δράση μας αμέσως. Θα πρέπει να το «κουράσουμε» λίγο το πράγμα στο μυαλό μας πρώτα και να αποφασίσουμε λίγο αργότερα που θα έχουμε όλα τα δεδομένα στα χέρια μας. Η Νέα Σελήνη μπορεί να δημιουργήσει σύγχυση και ομιχλώδεις συνθήκες γι’ αυτό δεν προτείνεται για δεσμεύσεις.

Δείτε πώς θα είναι η εβδομάδα για το κάθε ζώδιο χωριστά 

Διαβάστε όλα τα lifestyle νεα, για Celebrities και Media.
Follow us:

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

Back to Top