Ποια ζώδια περνάνε στην επόμενη σχέση μόνο αν σε ξεπεράσουν;

Κι όμως για κάποιους δεν ισχύει το «ο έρωτας με έρωτα περνάει»

Τα ζώδια που θα δεις πιο κάτω, προτιμούν να είναι single και να περνούν καλά, από το να μπλέξουν με έναν άνθρωπο, απλά και μόνο για να κλείσουν τις πληγές του παρελθόντος. Άρα αν σε πλησιάσουν θα ξέρεις ότι πραγματικά τους ενδιαφέρεις.

Aυτά είναι τα τρία ζώδια που είναι εθισμένα στις selfies

ΚΡΙΟΣ

Όταν ένας Κριός χωρίζει, μπορεί για λίγο να τον πάρει από κάτω, όμως πολύ γρήγορα ξαναβρίσκει τον παλιό καλό του εαυτό και βγαίνει στο «κυνήγι» πιο αποφασισμένος από ποτέ. Θα κάνει sex, one night stands, θα διασκεδάσει, θα περάσει καλά, αλλά αν δεν νιώσει έτοιμος ή ερωτευμένος, δεν θα μπει σε μια νέα σχέση. Δεν έχει ανάγκη να είναι με κάποιον/α για να ξεπεράσει τον χωρισμό του ή να νιώσει καλύτερα. 

ΛΕΩΝ

«Δεν με δίνω τόσο εύκολα». Αυτή είναι η αντίδραση του Λέοντα. Μπορεί να χωρίσει, να κλάψει, αλλά γρήγορα θα ξανασταθεί στα πόδια του και θα ξαναβρεί την χαμένη του λάμψη. Σιγά μην ρίξει το επίπεδό του ο Λέοντας ή τα standards του. Όχι! Αν δεν βρει ένα άτομο με το οποίο να νιώσει πως πραγματικά θέλει να κάνει σχέση και να είναι μαζί του επειδή είναι ερωτευμένος κτλ, τότε απλά παραμένει single και γλεντάει τη ζωή του όσο πιο πολύ μπορεί.

Tα «αθώα» λάθη που κάνεις και δε χάνεις γραμμάριο

ΑΙΓΟΚΕΡΩΣ

Ο Αιγόκερως δεν έχει ανάγκη κανέναν και καμία για να τον βοηθήσει να ξεπεράσει μια πρώην σχέση του ή έναν χωρισμό. Πάει από μόνος του παρακάτω. «Τι είχαμε, τι χάσαμε…» θα σου πει και θα κάνει τα επόμενα βήματα στην ζωή του. Το αν θα μπει σε νέα σχέση άμεσα ή όχι, εξαρτάται μόνο από το αν νιώθει έτοιμος και από το αν αισθάνεται πράγματα για τον/την άλλο/η. 

Επιμέλεια: MyLife Team
Πηγή: www.mylife.com.cy

Διαβάστε όλα τα lifestyle νεα, για Celebrities και Media.
Follow us:

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

Back to Top