Aυτά είναι τα τρία ζώδια που είναι εθισμένα στις selfies

Ποια ζώδια λατρεύουν να φωτογραφίζονται;

Ακόμη κι αν εσύ δεν ανήκεις εσύ σε αυτή τη κατηγορία, σίγουρα το μυαλό σου θα έχει πάει σε κάποιο γνωστό σου πρόσωπο που ανεβάζει συνεχώς στα social media, φωτογραφίες, δείχνοντας σε όλους τους followers τους τι κάνει κάθε στιγμή της ημέρας.

Πώς να αφήσεις τις ντροπές και να λυθείς στην επικοινωνία

Ποια ζώδια λατρεύουν να βγάζουν selfies;

ΚΡΙΟΣ

Είναι ο ένας, ο πρώτος, ο μοναδικός. Ο Κριός δεν χρειάζεται να κάνει πολλά για να τραβήξει την προσοχή. Αρκεί μια ανάρτησή του και μόνο για να προκαλέσει έναν μικρό χαμό. Και αυτό είναι κάτι που ο ίδιος επιδιώκει και του αρέσει πολύ. Όσα πιο πολλά views, σχόλια και αντιδράσεις έχει, τόσο καλύτερα νιώθει.

Πέντε λόγοι για να μείνεις φίλη με τον πρώην σου

ΛΕΩΝ

Ο Λέοντας δεν μπορεί να σταματήσει να θαυμάζει τον ίδιο του τον εαυτό και φυσικά δεν μπορεί να σταματήσει να βγάζει selfies και να τις μοιράζεται στα social media. Είναι ερωτευμένος με το είδωλό του, νιώθει ξεχωριστός και απλά θέλει να μοιραστεί την λάμψη του και την ομορφιά του με το κοινό του. Το οποίο για να λέμε την αλήθεια, είναι και μεγάλο γιατί γενικά έχει αρκετούς followers στα social media.

ΖΥΓΟΣ

Μιλάμε για ένα ζώδιο που έχει μέσα του κάποια στοιχεία ναρκισσισμού, του αρέσει να κοιτάζει το είδωλό του στον καθρέφτη και να σκέφτεται πόσο όμορφο είναι. Πόσο γενναιόδωρη ήταν η φύση μαζί του, που τον έκανε κουκλάκι ζωγραφιστό. Με το κινητό του, ο Ζυγός έχει σχέση εξάρτησης, δεν σταματάει να βγάζει selfies και να τις ποστάρει στα social media του. 

Επιμέλεια: MyLife Team

Πηγή:Mylife.com.cy

Διαβάστε όλα τα lifestyle νεα, για Celebrities και Media.
Follow us:

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

Back to Top