Eρωτεύτηκες Δίδυμο; Όλα όσα πρέπει να ξέρεις

Τι αρέσει σε έναν δίδυμο και τι όχι

Aκούστε πώς θα είναι η σημερινή μέρα για τους Δίδυμους 

Όταν ένας άντρας Δίδυμος ερωτεύεται, είναι δύσκολο να πει κανείς πόσο θα διαρκέσει. Χρειάζεται αλλαγή και ανταποκρίνεται στον ενθουσιασμό και την εκπληκτική φύση του αγαπημένου του προσώπου. Ενώ νιώθει συγκίνηση, πιστεύει ότι πάει βαθιά και σπάνια θα αναρωτηθεί αν είναι απλώς κάτι που θα περάσει αύριο. Απολαμβάνοντας τη στιγμή, θα μπορούσε πραγματικά να ξεσηκώσει τα νεύρα του συντρόφου του αν προσπαθούν συνεχώς να κάνουν σχέδια για το μέλλον τους μαζί. Αυτό δεν σημαίνει ότι ο Δίδυμος σύντροφος δεν νοιάζεται, αλλά χρειάζεται αυθορμητισμό στη ζωή του γιατί όλα τα άλλα τον κάνουν να νιώθει δεμένος. Είναι ευγενικός, συναρπαστικός, ευμετάβλητος, αποστασιοποιημένος και σίγουρα μπορεί να κάνει μια γυναίκα να γελάσει. Είναι όλα αυτά τα πράγματα σε ένα άτομο και όλα σε μια μέρα, κάθε μέρα.

Tips για να γίνεις πιο κοινωνικός

Ο Δίδυμος στο σεξ

Αυτός είναι ένας άντρας που δίνει λίγο νόημα στην πράξη του σεξ. Έχει μια νεανική λάμψη γύρω του και συνήθως θα είναι δυνατός για πολλά χρόνια, αλλά δεν ενδιαφέρεται για το σεξ τόσο όσο τον ενδιαφέρει ο ενθουσιασμός που το συνοδεύει. Θέλει κάποιο ταίρι να τον αμφισβητήσει αλλά όχι να σκαλίζει τις ανασφάλειές του. Χρειάζεται κάποια αρκετά έξυπνη που λέει τα σωστά πράγματα τη σωστή στιγμή. Του αρέσει το σεξ σε εξωτερικούς χώρους και μπορεί να είναι αρκετά διεστραμμένο, χωρίς να κρύβεται κακή πρόθεση. Αν είναι σε μια μακροχρόνια σχέση, θα περιμένει αλλαγή στις σεξουαλικές τους δραστηριότητες όλη την ώρα, σχεδόν σαν να φοβάται τη ρουτίνα και αυτό που αντιπροσωπεύει. Οι Δίδυμοι πρέπει να είναι εν κινήσει, αλλάζοντας πάντα συντρόφους, θέσεις ή τοποθεσίες.

 

Πώς είναι στη σχέση του

Δεν θα μπορούσατε να πείτε ακριβώς ότι ένας άντρας Δίδυμος είναι αξιόπιστος ή ειλικρινής. Δεν έχει σκοπό να απογοητεύσει τον σύντροφό του, αλλά δεν έχει επίγνωση της ταχύτητας των αλλαγών στην αίσθηση της πραγματικότητας. Όταν είναι πραγματικά ερωτευμένος, θα έχει στιγμές αποχής στα συναισθήματά του ανεξάρτητα από την αγάπη. Από την άνοιξη και την ανθισμένη επιθυμία, μέχρι τον χειμώνα και την αφόρητη απόσταση, είναι δύσκολος άνθρωπος να είσαι μαζί του αν περιμένεις συνέπεια. Ο μόνος τρόπος που μπορεί να παραμείνει σε μια λειτουργική σχέση είναι αν βρει έναν σύντροφο που να είναι αυτάρκης και πλήρως ανεξάρτητος – κάποιον να τον αγαπήσει με τον ίδιο ακριβώς τρόπο που αγαπά, αλλά με λίγη περισσότερη υπομονή.

Πώς θα καταλάβεις ότι ήρθε η ώρα να διαγράψεις τον αριθμό του

Μπορείς να του έχεις εμπιστοσύνη;

Αυτή είναι μια δύσκολη ερώτηση για να απαντηθεί, και η απάντηση θα ήταν τις περισσότερες φορές ένα απλό «όχι». Δεν μπορείτε να εμπιστευτείτε τον σύντροφό σας που ανήκει στον Δίδυμο. Αυτό δεν συμβαίνει επειδή είναι ένας παθολογικός ψεύτης, αλλά επειδή δεν υπάρχει τρόπος να προβλέψουμε τι θα φέρει στο μυαλό ή την καρδιά του το αύριο. Υπάρχουν πολλά πράγματα που μπορεί να πει στη ζέστη της στιγμής, και όλα αυτά είναι σύνθετες μαθηματικές εξισώσεις που πρέπει να αποκρυπτογραφήσετε αν θέλετε να μάθετε αν ήθελε να πει αυτό που είπε και να καταλάβετε τι ήθελε πραγματικά να πει. Ωστόσο, εάν μοιράζεται τη ζωή του με έναν σύντροφο με πραγματικό συναισθηματικό βάθος, ικανός να νιώσει την εσωτερική του προσωπικότητα που δεν αλλάζει από τη μια μέρα στην άλλη, νιώθει τυχερός και δεν θα προδώσει ποτέ την εμπιστοσύνη των συντρόφων του.

 

Πώς να βγεις ραντεβού μαζί του

Δεν υπάρχει τρόπος να ξέρεις πού θα θέλει να σε βγάλει. Δεν είναι από εκείνους τους παραδοσιακούς άντρες που έχουν την ανάγκη να κάνουν το πρώτο βήμα και θα δεχτούν ευχαρίστως την πρόσκληση κάποιου σε οποιοδήποτε μέρος ακούγεται ενδιαφέρον. Αν αναπτύξει συναισθήματα, θα εκπλήξει τον σύντροφό του με διαφορετικά μέρη, δώρα και κάθε λογής δημιουργικά μπαχαρικά στη ζώνη των ραντεβού. Είναι αδύνατο να βαρεθείς με τους Διδύμους, εκτός αν μιλάνε πολύ και αυτό είναι επίσης κάτι που μπορεί να αλλάξει με μια κουβέντα. Ο καλύτερος τρόπος για να περιγράψετε τη ζωή των Δίδυμων με τα ραντεβού είναι – οπουδήποτε και οποτεδήποτε, για όσο διάστημα είναι αυθόρμητο και ξέγνοιαστο.

Στο μυαλό του

Συνήθως ο Δίδυμος είναι κάτι σαν επιφανειακό ινδικό χοιρίδιο για τους άλλους ανθρώπους. Η αλήθεια είναι ότι η φύση του δεν είναι καθόλου ελαφριά και επιφανειακή, αλλά πολύ περίπλοκη και δυσπρόσιτη. Εάν είστε επιφανειακοί, δεν θα ξεπεράσετε ποτέ την επιφάνεια του Διδύμου που επιτρέπεται να δουν όλοι. Αυτός είναι ένας άνθρωπος που απέχει από τα δικά του συναισθήματα και χρειάζεται να φτάσει στον πυρήνα της καρδιάς του, αλλά δεν ξέρει πώς να το κάνει. Αν έχει πληγωθεί από την οικογένειά του, υπάρχει μεγάλη πιθανότητα να μην μπει ποτέ αρκετά βαθιά για να καταλάβει τον εαυτό του και τότε είναι ακόμα πιο δύσκολο για τους άλλους να τον δουν πραγματικά. Αν κάποιος αναγνωρίσει τον πυρήνα ενός άνδρα Διδύμου θα διαπιστώσει ότι υπάρχει μια ρίζα σε όλη αυτή την παιδική γοητεία και μια απίστευτη εσωτερική ομορφιά.

 

Τι του αρέσει και τι όχι

Είναι θετικός, περιπετειώδης και εκπληκτικός, πάντα σε κίνηση και έτοιμος να ανταποκριθεί σε κάθε πρόκληση ζωής. Όταν είναι αληθινά ερωτευμένος, δείχνει την παιδική του καρδιά, αγνή και ανέγγιχτη. Ωστόσο, υπάρχουν πολλά που δεν του αρέσουν όταν απομακρύνεται και απλά δεν τον νοιάζει πια. Μπορεί να είναι αναξιόπιστος, να συμπεριφέρεται σαν κακομαθημένο παιδί και να φοβάται τα συναισθήματά του.

Τι δώρο να του πάρεις

Πάρτε τον κάπου αν δεν έχει πάει, αγοράστε του ένα βιβλίο με πρακτικές οδηγίες, δώστε του οτιδήποτε έχει γράμματα ή μπορεί να χρησιμοποιηθεί για να γράψει, να συνομιλήσει ή να τραβήξει φωτογραφίες. Του αρέσουν διάφορα ηλεκτρικά gadget, περίεργα, μικρά πράγματα που μπορούν να χρησιμοποιηθούν για το τηλέφωνό του ή από τα δάχτυλά του. Θέλει ελευθερία να χρησιμοποιήσει το δώρο του μια φορά και μετά να το πετάξει. Ό,τι κι αν αποφασίσετε να δώσετε σε έναν άντρα Δίδυμο, κάντε το με ένα χαμόγελο. Αυτό μπορεί να είναι το μόνο πράγμα που χρειάζεστε και οι δύο.

Συντάκτης: Αγγελική Λάλου

Πηγή: allyou.gr 

Διαβάστε όλα τα lifestyle νεα, για Celebrities και Media.
Follow us:

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

Back to Top