Ερωτικές προβλέψεις εβδομάδας 01/05/2023 - 07/05/2023

Μάθετε τα ζώδια θα ευνοηθούν στα ερωτικά τους αυτή την εβδομάδα

Δείτε όσα είπε η Άση Μπήλιου στο Breakfast@Star για το τριήμερο της Πρωτομαγιάς

Ο Μάιος είναι εδώ και βρισκόμαστε επίσημα στην καρδιά της άνοιξης. H εβδομάδα αυτή μας καλωσορίζει με τη σύνοδο Ήλιου-Ερμή στο ζώδιο του Ταύρου στις 02/05/2023, μια όψη η οποία θα ευνοήσει στο έπακρο την επικοινωνία μας και θα φέρει σημαντικές επαφές, συναντήσεις και συζητήσεις.

Μιας κι ο Ερμής είναι ακόμα σε φαινομενικά ανάδρομη πορεία, είναι πιθανό να επανέλθουν στο προσκήνιο παρελθοντικά ζητήματα ή να συναντήσουμε πρόσωπα που είχαμε να δούμε καιρό. Στις 04/05/2023 το τετράγωνο Αφροδίτης-Ποσειδώνα φέρνει μπερδέματα και ασάφεια στα αισθηματικά μας, επομένως θα πρέπει να προσέξετε ιδιαίτερα τις εξαπατήσεις και τις εξιδανικεύσεις αφού ό,τι λάμπει δεν είναι χρυσός

Κάθε Σάββατο στις 12:50 απολαμβάνετε το Stars System της Άσης Μπήλιου στο Star

Κάθε Σάββατο στις 12:50 απολαμβάνετε το Stars System της Άσης Μπήλιου στο Star

Στις 05/05/2023 το ευνοϊκό εξάγωνο Αφροδίτης-Δία δημιουργεί μια πιο ανάλαφρη διάθεση, καθώς και μια επιθυμία να αφήσετε στην άκρη τα προβλήματα και να αφεθείτε σε απολαύσεις, ειδικά εάν είστε Κριοί, Δίδυμοι, Λέοντες, Ζυγοί, Τοξότες και Υδροχόοι του 3ου δεκαημέρου. Την ίδια ημέρα πραγματοποιείται η Σεληνιακή έκλειψη και ταυτόχρονα Πανσέληνος στον άξονα Ταύρου-Σκορπιού. Αυτό το φεγγάρι θα μας φορτίσει συναισθηματικά και μπορεί να οδηγήσει στην κορύφωση ή στην ολοκλήρωση μιας κατάστασης. Είναι πιθανό να έρθουν στο φως κάποιες αποκαλύψεις ή να έρθετε αντιμέτωποι με σημαντικές συνειδητοποιήσεις για τις σχέσεις σας, ειδικά αν ανήκετε στα ζώδια του Σταθερού Σταυρού (Ταύροι, Λέοντες, Σκορπιοί και Υδροχόοι) του 2ου δεκαημέρου.

Η εβδομάδα θα κλείσει με την είσοδο της Αφροδίτης στο υδάτινο ζώδιο του Καρκίνου στις 07/05/2023, μια θέση η οποία θα μας δώσει την ευκαιρία να ασχοληθούμε με το σπίτι, την οικογένεια και τους οικείους μας. Η διάθεση τώρα θα είναι πιο γλυκιά, θα γίνουμε πιο προστατευτικοί με τους αγαπημένους μας ανθρώπους και θα αναζητήσουμε τη συναισθηματική ασφάλεια μέσα στις σχέσεις μας.

Δείτε τις αναλυτικές ερωτικές προβλέψεις για το ζώδιό σας στο asibiliou.gr

Διαβάστε όλα τα lifestyle νεα, για Celebrities και Media.
Follow us:

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

Back to Top