5 πράγματα που δεν πρέπει να κάνεις μετά από έναν δύσκολο χωρισμό

Χώρισες δύσκολα; Τι πρέπει να αποφύγεις για να ηρεμήσεις

Ένας χωρισμός μπορεί να συμβεί για πολλούς και διαφορετικούς λόγους και τις περισσότερες φορές δεν είναι για κανέναν μια εύκολη κατάσταση ως προς το ξεπέρασμά του. Να ποια είναι πέντε από αυτά, ώστε να διατηρήσεις την ψυχραιμία σου και να τα αποφύγεις με κάθε τρόπο.

Αυτό είναι το μυστικό για μία επιτυχημένη σχέση - Κι είναι τόσο απλό

5 πράγματα που δεν πρέπει να κάνεις μετά από έναν δύσκολο χωρισμό

Μην κρατάς επαφή με το πρόσωπο

Όσο φιλικά και αν χωρίσατε, οι πρώην σύντροφοί μας καλό είναι να μένουν στο παρελθόν και να μη γίνονται ποτέ φίλοι μας, μιας που οι καταστάσεις αυτές μόνο σε περίπλοκα συναισθήματα μπορούν να οδηγήσουν. Αυτό δεν σημαίνει πως πρέπει να τους αποκλείσεις από τη ζωή σου, όμως το να υπάρχει συχνή επικοινωνία, πόσο μάλλον το να βγαίνετε μαζί ως φίλοι, θα οδηγήσει σε συναισθηματικό roller coaster, εντελώς ανεπιθύμητο στη φάση που είσαι.

Αντιδράς έντονα

Εκείνες τις στιγμές που νιώθεις έτοιμη να εκραγείς, σκέψου όσο πιο καθαρά μπορείς και απόφυγε τις έντονες αντιδράσεις, όπως το να πας κάτω από το σπίτι του ή να τον παίρνεις ασταμάτητα τηλέφωνο. Σκέψου τους λόγους για τους οποίους αυτή η σχέση έλαβε τέλος, αλλά και γιατί δεν μπορεί να προχωρήσει και να εξελιχθεί όπως και οι δύο θέλατε.

Μήπως ήρθε η ώρα να κάνεις Detox και στην ερωτική σου ζωή;

Μείνε μακριά από τα dating apps

Τουλάχιστον το πρώτο διάστημα που βιώνεις την απώλεια. Κι αυτό γιατί αυτές οι καταστάσεις χρειάζονται τον χρόνο τους για να περάσουν και σίγουρα δεν θα βελτιωθούν από το να βγαίνεις ασταμάτητα ραντεβού δίχως νόημα.

5 πράγματα που δεν πρέπει να κάνεις μετά από έναν δύσκολο χωρισμό

Μην απομονώνεις τον εαυτό σου

Μπορεί να χρειάζεσαι τον χρόνο σου για να πενθήσεις, όμως το να απομονώνεσαι μόνο κακό θα σου κάνει. Προσπάθησε να περνάς χρόνο με την παρέα και τους δικούς σου ανθρώπους, να διασκεδάζεις και να κοινωνικοποιείσαι όσο μπορείς, και σιγά σιγά θα επιστρέψεις στην κατάσταση όπου θα θέλεις πραγματικά το κάτι νέο σε ερωτικό επίπεδο.

Μη ζητάς συμβουλές από όλους

Όσο και αν το έχεις ανάγκη, δεν είναι όλοι οι άνθρωποι χρήσιμοι στο να δίνουν σωστές συμβουλές και τα πράγματα μπορούν να πάνε κατά διαόλου αν τις ακολουθήσεις κατά γράμμα.

Πηγή: allyou.gr

Διαβάστε όλα τα lifestyle νεα, για Celebrities και Media.
Follow us:

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

Back to Top