Ερωτικές προβλέψεις εβδομάδας 30/01 – 05/02/2023 από την Άση Μπήλιου

Ποια ζώδια θα ευνοηθούν στα ερωτικά τους αυτή την εβδομάδα;

Η πρώτη εβδομάδα του Φεβρουαρίου μας καλωσορίζει με δράση, αλλαγές και εκρηκτικές καταστάσεις και κλείνει με μια εξίσου έντονη Πανσέληνο στο ζώδιο του Λέοντα η οποία θα μας ταρακουνήσει για τα καλά.

Αφροδίτη στους Ιχθύς: Ποια 4 ζώδια θα ευνοηθούν στα ερωτικά τους;

Πιο συγκεκριμένα, το τρίγωνο Ήλιου-Άρη στις 30/01/2023 θα μας χαρίσει αυτοπεποίθηση, θα μας δώσει το θάρρος και το δυναμισμό να πάρουμε πρωτοβουλίες και να κάνουμε νέα ξεκινήματα στην ερωτική μας ζωή. Την ίδια ημέρα, το τρίγωνο Ερμή-Ουρανού φέρνει ευχάριστα νέα, αναπάντεχες συναντήσεις ή επαφές και γνωριμίες με άτομα που θα μας κερδίσουν σε εγκεφαλικό επίπεδο.

Στις 04/02/2023 το τετράγωνο Ήλιου-Ουρανού δημιουργεί αστάθεια και αβεβαιότητα μέσα στις σχέσεις και μπορεί να μας φέρει αντιμέτωπους με απρόβλεπτες συμπεριφορές. Θα νιώσουμε έντονη την επιθυμία να κάνουμε την προσωπική μας επανάσταση και να απελευθερωθούμε από καταστάσεις που μας καταπιέζουν. Είναι πιθανό λοιπόν να υπάρξουν ακραίες αντιδράσεις και ξεσπάσματα που θα μας οδηγήσουν σε σύγκρουση με το ταίρι μας.

Στις 05/02/2023 το τετράγωνο Αφροδίτης-Άρη από τη μια πλευρά θα εκτοξεύσει στα ύψη τη σεξουαλική διάθεση, αλλά από την άλλη θα δημιουργήσει προβλήματα μέσα στις σχέσεις. 

Διαβάστε όλα τα lifestyle νεα, για Celebrities και Media.
Follow us:

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

Back to Top