Ερωτικές προβλέψεις εβδομάδας 9 - 15/1/2023 από την Άση Μπήλιου

Ποια ζώδια θα ευνοηθούν στα ερωτικά τους αυτή την εβδομάδα;

Με ευχάριστα νέα και απρόοπτες συναντήσεις ξεκινάει αυτή η εβδομάδα, αφού στις 09/01/2023 πραγματοποιείται το τρίγωνο Ερμή-Ουρανού. Η όψη αυτή μπορεί να φέρει καινούρια πρόσωπα στη ζωή σας, νέες παρέες ή επαφές με εκκεντρικούς ανθρώπους, οι οποίοι θα σας φέρουν αντιμέτωπους με σημαντικές συνειδητοποιήσεις και θα σας βοηθήσουν να βρείτε λύσεις σε προβλήματα. 

Άση Μπήλιου: Πώς θα είναι τα ερωτικά των ζωδίων το 2023

Την ίδια ημέρα, το τρίγωνο Αφροδίτης-Άρη θα μας χαρίσει αυτοπεποίθηση και θα εκτοξεύσει την ερωτική διάθεση στα ύψη. Είναι ιδανική ημέρα για ραντεβού, συναντήσεις και νέες γνωριμίες, ενώ αν είστε ήδη μέσα σε μια σχέση θα νιώσετε ξανά ποθητοί από το ταίρι σας. 

Στις 12/01/2023 ο Άρης θα επιστρέψει σε ορθή πορεία στο ζώδιο των Διδύμων και σιγά – σιγά θα ανακτήσετε το θάρρος και τον δυναμισμό σας και θα διεκδικήσετε ξανά τα θέλω σας μέσα στις σχέσεις. Είναι γεγονός ότι τους προηγούμενους μήνες με τον Άρη σε φαινομενικά ανάδρομη πορεία υπήρξαν παρεξηγήσεις και καθυστερήσεις στα σχέδια σας, ενώ είναι πολύ πιθανό αρκετοί από εσάς να αντιδράσατε σπασμωδικά ή να νιώσατε ότι δεν μπορείτε να συνεννοηθείτε με τους άλλους. Τώρα οι καταστάσεις θα γίνουν πιο ξεκάθαρες και θα δείτε την εξέλιξη των αποφάσεων που πήρατε μέσα στους προηγούμενους μήνες.

Ερωτικές προβλέψεις εβδομάδας 9 - 15/1/2023 από την Άση Μπήλιου

Ερωτικές προβλέψεις εβδομάδας 2 - 8/1/2023 από την Άση Μπήλιου

Η εβδομάδα θα κλείσει με το τετράγωνο Αφροδίτης-Ουρανού στις 15/01/2023, μια όψη η οποία θα φέρει απρόβλεπτα γεγονότα που μπορεί να κλονίσουν τη σταθερότητα των σχέσεων μας. Θα νιώσουμε έντονη την επιθυμία να ανεξαρτητοποιηθούμε και να φύγουμε από ανθρώπους και καταστάσεις που μας περιορίζουν. Αν είστε αδέσμευτοι είναι πιθανό να κάνετε μια γνωριμία που θα σας προσφέρει έξαψη και ενθουσιασμό, όμως μπορεί να μην έχει διάρκεια στον χρόνο. Σε κάθε περίπτωση, θα πρέπει να είστε πιο συγκρατημένοι μέσα στο Σαββατοκύριακο, γιατί οι ακραίες αντιδράσεις μπορεί να φέρουν ρήξεις μέσα στις σχέσεις σας.

Δείτε τις ερωτικές προβλέψεις της εβδομάδας για κάθε ζώδιο στο asibiliou.gr

Διαβάστε όλα τα lifestyle νεα, για Celebrities και Media.
Follow us:

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

Back to Top