«Τον θέλω, πώς θα με προσέξει»; 6 tips για να κεντρίσετε το ενδιαφέρον του!

Συμβουλές που θα τον βάνουν ξανά στον ρόλο του κυνηγού

Και ποια δεν θα ήθελε να νιώθει ότι έχει την προσοχή εκείνου που την ενδιαφέρει ερωτικά. Κάθε κορίτσι που ξέρω θέλει να κυνηγηθεί. Στην εποχή μας που οι ρόλοι του κυνηγού και του θηράματος εναλλάσσονται και προκειμένου το παιχνίδι της σαγήνης και του γητέματος να μη γίνει επικίνδυνο, χρειάζεται να ξέρεις μερικά μυστικά για να μη χαθεί ο έλεγχος και οι απαραίτητες ισορροπίες.

Ιανουάριος 2023: Οι «καλές» και οι δύσκολες μέρες του μήνα

Επειδή, επίσης, τα σημερινά αγόρια έχουν ξεχάσει τι σημαίνει να είσαι κυνηγός, καλό είναι να μπορείς να τον καθοδηγήσεις και να του δείξεις πώς θέλεις να σε κυνηγήσει. Μόνο με αυτόν τον τρόπο, θα πάρεις αυτό που θέλεις και θα είσαι ευχαριστημένη με το αποτέλεσμα.

Εδώ, λοιπόν, είναι έξι αποδεδειγμένοι τρόποι για να τον κάνεις να τρέχει από πίσω σου και να σου δείχνει ότι σε θέλει τρελά. Συνέχισε να διαβάζεις!

Ζήσε τη ζωή σου με τρόπο που θα τον κάνεις να σε θαυμάζει

Ακούγεται δύσκολο, ωστόσο, αυτό είναι τόσο απλό και φυσικό όσο και η αναπνοή. Εάν ένας άντρας δει ότι είσαι ικανοποιημένη με τη ζωή σου, θα θέλει να γίνει κομμάτι της ζωής σου. Φρόντισε, λοιπόν, να έχεις μια υπέροχη ζωή με πολλούς φίλους και συγγενείς που να σε υποστηρίζουν ανεξάρτητα από τις αποφάσεις σου. Πρέπει να δει ότι απολαμβάνεις τη ζωή σου στο έπακρο και ότι δεν θέλεις να την αλλάξεις για τίποτα. Αυτό σημαίνει επίσης ότι δημιουργείς την εικόνα του εαυτού σου ως μία γυναίκα υψηλής αξίας. Μια γυναίκα που σέβεται τις ιδέες της και όλα όσα έχει πετύχει μέχρι στιγμής. Με αυτόν τον τρόπο, θα του αρέσει η ιδέα να είναι με μια γυναίκα που ξέρει να εργάζεται για να είναι η καλύτερη έκδοση του εαυτού της και δεν θα χάσει την ευκαιρία να σου αποδείξει ότι αξίζει να έχει την προσοχή σου.

Να εκπέμπεις ότι δεν σε ενοχλεί που είσαι single

Όταν ένας άντρας βλέπει ότι είσαι single θα σκεφτεί ότι είσαι κάποιο αίνιγμα. Εννοώ, βλέπει ότι είσαι όμορφη, εργατική, έξυπνη και διασκεδαστική, αλλά είσαι ακόμα single. Θα τον κάνει να σκεφτεί δύο φορές γι' αυτό και θα θέλει να διεκδικήσει το ενδιαφέρον σου. Θα αισθανθεί ότι είσαι ικανοποιημένη με τη ζωή σου τώρα και ότι δεν χρειάζεσαι έναν άνδρα για να σε ολοκληρώσει. Όταν αρχίζει να σκέφτεται έτσι, boom, είναι ήδη δικός σου. Ακριβώς επειδή δεν τον χρειάζεσαι, θα θέλει να είναι μέρος της ζωής σου. Τώρα πρέπει εσύ να αποφασίσει αν θέλεις να τον έχεις ή όχι!

4+1 συμβουλές για να διατηρήσετε τη σχέση σας ισορροπημένη και υγιή!

Βάλε ψηλά τον πήχη της αγάπης

Πρέπει να έχεις υψηλά στάνταρ για να τραβήξεις την προσοχή ενός άνδρα. Κανένας άντρας δεν θα κυνηγήσει ένα κορίτσι που θα θεωρήσει ότι είναι εύκολο να αποκτήσει και που θα αποδεχτεί τους όρους μιας σχέσης που εκείνος θα επιβάλει με το «καλημέρα σας». Πρέπει να του δείξεις ότι αν θέλει να είναι μαζί σου πρέπει να δουλέψει σκληρά για να σου αποδείξει ότι του αξίζει. Μη διαπραγματεύεσαι την αξία σου και μη κατεβάζεις τον πήχη των επιθυμιών και των αναγκών σου – όσο πιο σκληρά παζάρια μπει στη διαδικασία να κάνει τόσο πιο κερδισμένοι θα βγείτε και οι δύο από αυτό.

Μην του δώσεις αμέσως το πράσινο φως

Ένας άντρας πρέπει να καταβάλει κάθε προσπάθεια για να αποπλανήσει μια γυναίκα που του αρέσει. Επομένως, μην τον αφήσεις να πιστέψει ότι είναι ήδη ο σύντροφός σου μόνο και μόνο επειδή σε προσκάλεσε για δείπνο ή σε κέρασε ένα ποτό. Χρειάζεται πολύ περισσότερα για να γίνει κάποιος ο σύντροφός σου, οπότε βεβαιώσου ότι κι εσύ δεν συμπεριφέρεσαι σαν το κορίτσι του έως ότου του αξίζει. Θα τον κάνεις να σας κυνηγά ακόμα πιο σκληρά και θα επικεντρωθεί σε αυτό περισσότερο από ποτέ.

Σταυρόλεξο για δυνατούς λύτες

Στους άνδρες αρέσουν τα δύσκολα παιχνίδια. Θέλουν να νιώθουν ότι είναι καλοί κι ότι μπορούν να περάσουν τις πίστες τη μία μετά την άλλη. Δεν τους αρέσει να αποδεικνύουν την αξία τους σε ένα παιχνίδι εύκολο ή μέτριας δυσκολίας. Χωρίς αυτό να σημαίνει ότι πρέπει να του ψήσεις το ψάρι στα χείλη, αλλά μην του δώσεις τα πάντα από την αρχή. Στα αγόρια αρέσουν οι προκλήσεις – ας είσαι λοιπόν η πρόκληση και η σχέση σας το κοινό σας έπαθλο-ανταμοιβή.

Σελήνη «κενή πορείας 2023»: Πόσο επηρεάζει τις σχέσεις στο ζωδιακό;

Πάνω απ’ όλα αυτοσεβασμός

Δεν υπάρχει κάτι πιο σέξι σε μια γυναίκα από το να εκπέμπει τη λάμψη που της δίνει ο αυτοσεβασμός. Αν θέλεις να σε κυνηγήσει ένας άντρας, να είσαι σίγουρη ότι δεν θα κάνεις εκπτώσεις για χάρη του στον αυτοσεβασμό σου και ότι είναι ξεκάθαρο ότι βάζεις τον εαυτό σου πρώτο. Καμία σχέση δεν αξίζει όταν χάνεις τον εαυτό σου ή όταν μειώνεις την αξία σου, όταν τις αποφάσεις σου -ακόμα και ζητήματα καρδιάς- τις διέπει ο σεβασμός και η αγάπη για τον εαυτό σου μπορείς να απολαύσεις ακέραιη την επιτυχία μιας σχέσης αλλά μπορείς επίσης να ξεπεράσεις πιο εύκολα και χωρίς εσωτερικές απώλειες το τέλος της ή μια ατυχή ερωτική επιλογή.

Πηγή: allyou.gr

Διαβάστε όλα τα lifestyle νεα, για Celebrities και Media.
Follow us:

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

Back to Top