Πρώτη Πανσέληνος του 2023: Ποια 4 ζώδια θα επηρεαστούν περισσότερο;

Η Άση Μπήλιου γράφει για το τι θα φέρει η Πανσέληνος στις 7 Ιανουαρίου

Πανσέληνος στον άξονα Καρκίνου-Αιγόκερου

Η πρώτη Πανσέληνος του 2023 πραγματοποιείται τα ξημερώματα της 7ης Ιανουαρίου στον άξονα Καρκίνου-Αιγόκερου στις 16° 21΄ και θα φέρει μπερδέματα, παρεξηγήσεις, αλλά και ουρανοκατέβατες λύσεις σε προβλήματα.

Αφροδίτη στον Υδροχόο: Πώς θα επηρεάσει τις σχέσεις όλων των ζωδίων

Το φεγγάρι του «Λύκου», όπως είθισται να ονομάζεται η Πανσέληνος του Ιανουαρίου, έχει ισχυρή επιρροή, καθώς σχηματίζεται στο ζώδιο του Καρκίνου που κυβερνάται από τη Σελήνη, και όπως καταλαβαίνετε θα είμαστε πιο ευαίσθητοι και θα καθοδηγούμαστε από τα συναισθήματα μας. Επειδή ο Ήλιος βρίσκεται στον αυστηρό και λογικό Αιγόκερω και το φεγγάρι στον συναισθηματικό και κυκλοθυμικό Καρκίνο, θα πρέπει να δώσουμε μάχη για να βρούμε την ισορροπία μεταξύ αυτών που υπαγορεύει η καρδιά και αυτών που επιβάλει το μυαλό και η λογική μας.

Τα 4 ζώδια που θα έχουν τις περισσότερες αλλαγές το 2023

Αυτό σημαίνει ότι η σκέψη μας θα είναι υποκειμενική, θα τα παίρνουμε όλα πιο προσωπικά και θα πληγωνόμαστε πιο εύκολα. Θα είμαστε απίστευτα ευσυγκίνητοι και οι αντιδράσεις μας σε ό,τι και όποιον μας πονάει, μας απορρίπτει και μας προσβάλει θα είναι απρόβλεπτες και βασισμένες στο θυμικό μας. Ο μόνος τρόπος για να βρούμε γαλήνη είναι να βρισκόμαστε όσο μπορούμε περισσότερο με άτομα που μας προκαλούν ασφάλεια, λειτουργούν υποστηρικτικά και μας αποδέχονται όπως είμαστε, χωρίς να μας κρίνουν για τις υπερβολές μας.

Δείτε ποια 4 ζώδια θα επηρεάσει και πώς η Πανσέληνος στον άξονα Καρκίνου-Αιγόκερου στο asibiliou.gr

Διαβάστε όλα τα lifestyle νεα, για Celebrities και Media.
Follow us:

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

Back to Top