4 γυναίκες του ζωδιακού που θέλουν οι άντρες να «σφάζονται» στην ποδιά τους

Μήπως είσαι και εσύ μία από αυτές;

Τα τέσσερα κορίτσια που θα δούμε πιο κάτω είναι ωραίες, sexy, παθιασμένες και με μεγάλη επιτυχία στο αντρικό φύλο. Τις εξιτάρει και τις ανεβάζει το να βλέπουν τους άντρες να σφάζονται στα πόδια τους.

Αφροδίτη στον Αιγόκερω: Ποια 4 ζώδια θα ευνοηθούν;

Για ποιες μιλάμε;

ΚΡΙΟΣ
Την εξιτάρει όλη αυτή η κατάσταση. Θέλει να υπάρχει πάθος, ένταση και διεκδίκηση στην σχέση. Είναι ωραία, μοιραία και έχει αρκετούς άντρες να την κυνηγούν. Εύκολα λοιπόν θα έμπαινε σε μια διαδικασία… «πλειστηριασμού». Θα τους άφηνε να «σφάζονται» για το ποιος θα καταφέρει να την κερδίσει την καρδιά της κι εκείνη πολύ απλά θα την έδινε στον πιο δυνατό που θα επικρατούσε των υπολοίπων.

ΤΑΥΡΟΣ
Σαφώς και έχει πολλούς άντρες στα πόδια της και προτιμά να τους βλέπει να δίνουν μάχη για να την διεκδικήσουν για να μπορέσει κι αυτή να επιλέξει τον καλύτερο, τον πιο δυνατό και φυσικά αυτόν που θα της παρέχει την μεγαλύτερη ασφάλεια και σταθερότητα.

4 γυναίκες του ζωδιακού που θέλουν οι άντρες να «σφάζονται» στην ποδιά τους

ΛΕΩΝ
Ναι, και η Λιονταρίνα θα απολάμβανε να βλέπει τα παλληκάρια να «σφάζονται» στην ποδιά της και να την διεκδικούν με κάθε τρόπο. Θα τόνωνε ακόμα περισσότερο τον εγωισμό της και την φιλαρέσκειά της. Και φυσικά εκείνη, μετά την «μάχη», θα επέλεγε τον survivor της ερωτικής της αρένας που θα της είχε αποδείξει την αξία του και τις ικανότητές του.

4 ζώδια που τα πάνε πάντα καλά στα ερωτικά τους - Είσαι ένα από αυτά;

ΖΥΓΟΣ
Η Ζυγίνα, εκτός από ωραία γυναίκα και με μεγάλες επιτυχίες στον αντρικό πληθυσμό, είναι και αναποφάσιστη. Τόσο που μπορεί να σκάσει μέχρι και γάιδαρο. Και αφού δεν μπορεί να αποφασίσει εκείνη τι θέλει, τότε θα πάρουν την απόφαση οι υποψήφιοι… σύντροφοι που την κυνηγούν και θέλουν να την κάνουν δική τους. Θα επιδοθούν σε έναν «αγώνα» και η Ζυγίνα, απλώς θα περιμένει να κερδίσει ο καλύτερος για να του δώσει την καρδιά της και να πιστεύει κιόλας ότι έχει κάνει την καλύτερη δυνατή επιλογή. 

Πηγή: mylife.com.cy

Διαβάστε όλα τα lifestyle νεα, για Celebrities και Media.
Follow us:

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

Back to Top