4 ζώδια που τα πάνε πάντα καλά στα ερωτικά τους - Είσαι ένα από αυτά;

Ποιοι είναι οι τυχεροί του ζωδιακού;

Τα τέσσερα ζώδια που θα δεις πιο κάτω, συνήθως έχουν σημαντικές κατακτήσεις και ευκαιρίες για νέες σχέσεις. Θα μπορούσαμε να πούμε ότι έχουν την τύχη με το μέρος τους στον έρωτα και ο ρομαντισμός είναι πάντα διάχυτος στη ζωή τους.

Πανσέληνος στους Διδύμους: Για ποια 4 ζώδια η εβδομάδα θα είναι δύσκολη;

Ταύρος

Ο Ταύρος έχει ως βασικό χαρακτηριστικό την σταθερότητα και είναι τυχερός στην αγάπη. Του αρέσει η δέσμευση, γιατί δίνει περισσότερο νόημα στην καθημερινότητά του με αποτέλεσμα να μπορεί να εκφραστεί ακόμη περισσότερο. Μην ξεχνάμε ότι κυβερνήτης του Ταύρου είναι η Αφροδίτη που είναι ο πλανήτης της αγάπης και της ομορφιάς.

Ιχθύς

Σκοπός αυτού του ζώδιου είναι να βρει την απόλυτη και ανιδιοτελή αγάπη. Ο Ιχθύς είναι ο ρομαντικός ποιητής του ζωδιακού κύκλου και η αλήθεια είναι ότι έχει μια τύχη στον έρωτα καθώς είναι το πιο διαισθητικό ζώδιο. Είναι ανοιχτόκαρδος και εκφραστικός, γεγονός που τον ευνοεί στον αισθηματικό τομέα.

4 ζώδια που τα πάνε πάντα καλά στα ερωτικά τους - Είσαι ένα από αυτά;

3 ζώδια που θα ζηλέψουν πολύ την επιτυχία σου

Καρκίνος

Κάθε σχέση που έχει αποκτά μεγάλη αξία και νόημα για εκείνον. Είναι φτιαγμένος για να είναι δεσμευμένος και τείνει να προσελκύει μακροχρόνιες σχέσεις. Ο Καρκίνος είναι εκ φύσεως ευαίσθητος με τρομερή ενσυναίσθηση. Τα βασικά χαρακτηριστικά του είναι ότι καθοδηγείται από τα συναισθήματα και την καρδιά του. 

Παρθένος

Η επιλεκτικότητά του τον καθιστά ένα από τα πιο ευνοημένα ζώδια στον αισθηματικό τομέα. Όταν βρει το σωστό άτομο είναι πιστός, αφοσιωμένος και η αγάπη του είναι αστείρευτη.

Πηγή: mylife.com.cy

Διαβάστε όλα τα lifestyle νεα, για Celebrities και Media.
Follow us:

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

Back to Top