3 ζώδια που σου φαίνονται ήσυχα, αλλά είναι ύπουλα

Κινούνται εκδικητικά και παίζουν με κλειστά χαρτιά

Αυτά τα ζώδια βάζουν μπροστά τη λογική και παίζουν με κλειστά χαρτιά. Είναι ύπουλα και καλό είναι να προσέχεις πώς τους φέρεσαι, γιατί σίγουρα δεν είναι εύκολοι αντίπαλοι.

3 άντρες του ζωδιακού που φλερτάρουν ακόμα και όταν είναι σε σχέση

Ταύρος
Αυτό το ζώδιο έχει τεράστια υπομονή και μπορεί να διαχειριστεί και τις πιο δύσκολες καταστάσεις. Ο Ταύρος απεχθάνεται το ρίσκο και τις αλλαγές και προτιμά να κρατάει μια διπλωματική συμπεριφορά παρά να γκρεμίσει τις σχέσεις γύρω του και να είναι στον αέρα. Είναι πολύ ήσυχος στη συμπεριφορά του, αλλά αρκετά εκδικητικός αν τον πληγώσεις.

3 ζώδια που κινούνται εκδικητικά

Καρκίνος
Ο Καρκίνος είναι στοργικός, ευαίσθητος και εύκολα μπορεί να κατανοήσει τα συναισθήματα των άλλων. Αλλά, γίνεται και αρκετά ύπουλος όταν θεωρεί πως οι άλλοι τον κοροϊδεύουν. Πιστεύει στο ρητό που λέει «κράτα τους φίλους σου κοντά και τους εχθρούς σου κοντύτερα», γι’ αυτό και δύσκολα θα καταλάβεις αν σε αντιπαθεί ή όχι. 

Δίδυμος
Ο Δίδυμος λειτουργεί πάντα με βάση την λογική και το συμφέρον του. Μην περιμένεις συναισθηματισμούς από αυτό το ζώδιο. Πάντα σκέφτεται τι τον βολεύει και τι τον συμφέρει, ανάλογα με την περίσταση. Να θυμάσαι πως κάποια στιγμή θα χρησιμοποιήσει όλα όσα του είπες εναντίον σου για να βγει αυτός κερδισμένος. 

Πηγή: mylife.com.cy

Διαβάστε όλα τα lifestyle νεα, για Celebrities και Media.
Follow us:

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

Back to Top