Άση Μπήλιου: Ερωτικές προβλέψεις εβδομάδας 15/8/22 – 21/8/22

Ποια ζώδια θα ευνοηθούν στα ερωτικά τους αυτή την εβδομάδα;

Μετά από δυο εβδομάδες με εντάσεις και πιεστικές καταστάσεις, η εβδομάδα αυτή μπορούμε να πούμε ότι είναι η πιο ευχάριστη εβδομάδα του Αυγούστου, οπότε το καλύτερο που έχουμε να κάνουμε είναι να την εκμεταλλευτούμε με τον καλύτερο δυνατό τρόπο. Στις 16/08/2022 ο Ερμής θα σχηματίσει τρίγωνο με τον ανατρεπτικό Ουρανό φέρνοντας συναρπαστικά νέα, αναπάντεχες εξελίξεις ή συναντήσεις που θα μας εκπλήξουν ευχάριστα.

Ζώδια: Ερωτικές προβλέψεις Αυγούστου από την Άση Μπήλιου

Διαδικτυακές επαφές και συζητήσεις ευνοούνται ιδιαίτερα, ενώ δεν αποκλείεται κάποιοι από εσάς να κάνετε νέες γνωριμίες με πολύ ενδιαφέροντα άτομα.

Στις 18/08/2022 κορυφώνεται η πιο ευχάριστη όψη του μήνα, η οποία δεν είναι άλλη από το τρίγωνο Αφροδίτης-Δία. Αυτές τις ημέρες το κλίμα θα είναι ανάλαφρο και θα νιώσουμε την ανάγκη να αφήσουμε για λίγο στην άκρη τα προβλήματα και να αφεθούμε σε απολαύσεις. Είναι λοιπόν η ιδανική στιγμή για να βγείτε έξω, να φλερτάρετε, να διασκεδάσετε και να διεκδικήσετε το πρόσωπο που σας ενδιαφέρει, ή να συμφιλιωθείτε με το ταίρι σας εάν είστε μέσα σε μία σχέση. Άλλωστε, το τρίγωνο αυτό μας χαρίζει γοητεία, μαγνητισμό και αυτοπεποίθηση και θα είναι πολύ πιο εύκολο να προσεγγίσουμε τους άλλους και να κερδίσουμε την προσοχή τους.

Δείτε τις ερωτικές προβλέψεις του ζωδίου σας στο asibiliou.gr

Διαβάστε όλα τα lifestyle νεα, για Celebrities και Media.
Follow us:

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

Back to Top