7 Tips για να βοηθήσεις τη σχέση σου να αντέξει στον χρόνο

Πώς θα νικήσετε τη φθορά του χρόνου και θα παραμείνετε αγαπημένοι

Οι γρήγοροι ρυθμοί της σύγχρονης ζωής, τα απαιτητικά προγράμματα και γενικότερα η ρουτίνα αποτελούν εμπόδια που ενδέχεται να δυσκολέψουν τη σχέση ενός ζευγαριού που έχει αποφασίσει να περάσει το υπόλοιπο της ζωής του μαζί. Οι δυσκολίες, όμως, αυτές μπορούν πάντα να παρακάμπτονται μέσα από το νοιάξιμο, τις μικρές εκπλήξεις στην καθημερινότητα, αλλά και από μερικές υποχωρήσεις που πρέπει να γίνονται και από τις δύο πλευρές σε ένα ζευγάρι. Τι πρέπει λοιπόν να γνωρίζεις, αν πράγματι θέλεις η σχέση σου να έχει διάρκεια στον χρόνο;

4 Tips για να επαναφέρεις τη μαγεία στη σχέση σου

7 Tips για να βοηθήσεις τη σχέση σου να αντέξει στο χρόνο

Οι σχέσεις χρειάζονται υποχωρήσεις

Μπορεί να μην θέλεις να πας στον αγώνα μαζί του ή να πάτε διακοπές στη Σύρο αντί για την Τήνο, ωστόσο αν ξέρεις πως αυτό θα τον κάνει ευτυχισμένο, θα μπορούσες για μία ή και δύο φορές να του κάνεις τη χάρη. Το ίδιο φυσικά θα κάνει και εκείνος σε άλλες περιστάσεις που θα το έχεις εσύ ανάγκη.

Δείξε ενδιαφέρον

Μια ερώτηση για το πώς πέρασε ο σύντροφός την ημέρα του αρκεί για να δείξεις πόσο τον νοιάζεσαι και πόσο σημαντικό είναι για σένα το να ξέρεις ότι είναι καλά.

Το φιλί είναι σημαντικό

Ένα τρυφερό φιλί στο άλλο σου μισό μπορεί να σου διαφεύγει μερικές φορές, κι όμως είναι εξόχως σημαντικό για μια όμορφη σχέση με διάρκεια.

3 tips για να βρεις τον ιδανικό για εσένα σύντροφο

7 Tips για να βοηθήσεις τη σχέση σου να αντέξει στο χρόνο

Οι μικρές εκπλήξεις επιβάλλονται

Ακόμα κι αν μιλάμε για ένα γλυκό ή ένα ταξίδι-έκπληξη, η αντίδραση που θα δεις στα μάτια του άλλου σου μισού όταν θα καταλάβει ότι τον σκέφτηκες είναι η συγκολλητική ουσία της σχέσης σας.

Οι τσακωμοί είναι στο πρόγραμμα

Δεν σημαίνει πως αν αγαπάς κάποιον δεν θα μαλώσετε ποτέ. Και αυτό είναι κάτι που πρέπει να έχεις κατά νου, αφού είναι βέβαιο ότι σε μια σχέση προκύπτουν καμιά φορά εντάσεις και τσακωμοί.

Μήπως η σχέση σας έχει τελειώσει;

Η βοήθεια εκτιμάται

Όταν καταλαβαίνεις πως ο σύντροφός σου πνίγεται στη δουλειά, ωστόσο είναι η δική του σειρά να πλύνει τα πιάτα, μπορείς απλά να τον ελαφρύνεις από την αγγαρεία, ώστε με αυτό τον τρόπο να έχει τον χρόνο να ξεκουραστεί. Και ξέρεις καλά ότι θα κάνει το ίδιο όταν θα το χρειάζεσαι εσύ.

Να είστε αυθόρμητοι

Βγείτε έξω, κανονίστε ένα ταξίδι χωρίς πολλά πολλά πλάνα για την επόμενη εβδομάδα και γενικά γίνεται αυθόρμητοι. Και πάνω απ' όλα, μην σταματήσετε να λέτε σ' αγαπώ ο ένας στον άλλο με τον ίδιο αυθορμητισμό.

Πηγή: allyou.gr

Διαβάστε όλα τα lifestyle νεα, για Celebrities και Media.
Follow us:

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

Back to Top