5 σημάδια ότι ο κολλητός σου σε έχει ερωτευτεί

Μήπως ο καλύτερος σου φίλος δεν σε βλέπει πια φιλικά;

Σημάδια ότι ο Κολλητός σου σε έχει ερωτευτεί

Η φιλία μεταξύ δύο ανθρώπων ξεκινά από μια καθαρά πλατωνική σχέση: δεν υπάρχουν ρομαντικές προσδοκίες, ανασφάλειες ή ζητήματα εμπιστοσύνης και οι δύο άνθρωποι είναι απλώς δεμένοι από τα κοινά τους ενδιαφέροντα και τις παρόμοιες κοσμοθεωρίες τους. Τι συμβαίνει όμως όταν στην πορεία ένας από τους δύο αρχίσει να αισθάνεται, αλλά και να εκδηλώνει ερωτικά συναισθήματα μέσα σε μια φιλία; Αν νιώθεις κι εσύ το τελευταίο διάστημα ότι ο κολλητός σου ίσως είναι κάπως πιο τρυφερός απέναντί σου, συνέχισε να διαβάζεις για να δεις αν υπάρχει το ενδεχόμενο να σε έχει ερωτευθεί.

Ποια σημάδια θα σου πουν αν ο κολλητός σου είναι ερωτευμένος μαζί σου;

Eίναι παραπάνω τρυφερός από όσο πρέπει
Αν έχει αλλάξει και είναι πιο ρομαντικός και στοργικός απέναντί ​​σου, τότε είναι σίγουρα ένα σημάδι ότι σε έχει ερωτευτεί. Η έκφραση αγάπης και ζεστασιάς δεν είναι κάτι που θα έκανε ένας φίλος.

Τον πιάνεις να σε κοιτάει επίμονα
Αν παρατηρήσεις ότι ο καλύτερός σου φίλος σε κοιτάζει επίμονα ή/και τον πιάνεις να σε κοιτάζει, τότε κάτι υπάρχει στην καρδιά του. Αυτό είναι ένα άλλο σημάδι που δείχνει ότι σε βλέπει ερωτικά αλλά ντρέπεται να το εκφράσει.

Δεν ενδιάφερεται για άλλους
Οι φίλοι συνήθως συζητούν την ερωτική τους ζωή, τους κρυφούς θαυμαστές τους, τα νέα τους κολλήματα και ούτω καθεξής. Ωστόσο, αν ο καλύτερός σου φίλος ενδιαφέρεται μόνο να μιλήσει για σένα, στην πραγματικότητα σε θέλει τρομερά.

Τα σημάδια που δείχνουν ότι ο πρώην σου... σε θέλει ακόμα

Πνίγεται από ζήλεια
Αν ο κολλητός σου ζηλεύει ιδιαίτερα όταν κάποιος προσπαθεί να σε φλερτάρει, τότε αυτός ο αγαπημένος σου φίλος είναι ερωτευμένος μαζί σου.

Προσέχει την εμφάνιση του
Όλοι έχουμε περάσει από εκείνη τη φάση που νοιαζόμαστε διαρκώς για την εμφάνιση μας και τις πράξεις μας μπροστά στο άτομο που μας ενδιαφέρει. Σε περίπτωση που ο καλύτερός σου φίλος είναι ερωτευμένος μαζί σου, σίγουρα θα προσέχει και την τελευταία λεπτομέρεια ως προς την εμφάνισή του.

Πηγή: allyou.gr

Διαβάστε όλα τα lifestyle νεα, για Celebrities και Media.
Follow us:

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

Back to Top