Τα σημάδια που δείχνουν ότι ο πρώην σου... σε θέλει ακόμα

5 συμπεριφορές του πρώην σου που φανερώνουν ότι δεν σε έχει ξεπεράσει

Σημάδια ότι ο πρώην σε θέλει ακόμα

Όταν τελειώνει μία σχέση, δύσκολα κρατάς επικοινωνία με τον πρώην σου. Ακόμα και στην περίπτωση που ο χωρισμός είναι κοινή συναινέσει, οι επαφές δεν είναι σίγουρα το ίδιο συχνές και ουσιαστικές. Δεν είναι απίθανο, όμως, μόλις ο χωρισμός καταλλαγιάσει, να χτυπήσει ξαφνικά το τηλέφωνο σου και στην οθόνη να εμφανιστεί ο αριθμός του πρώην σου. Μία κλήση που θα σε αφήσει να αναρωτιέσαι αν σε θέλει ακόμα. Αρκεί η κλήση αυτή για να βγάλεις σωστό συμπέρασμα ή πρέπει να περιμένεις και κάτι ακόμα; Δες τα σημάδια που φανερώνουν ότι ο πρώην σου... σε θέλει ακόμα! 

Φέρνει στο προσκήνιο χαρούμενες, κοινές αναμνήσεις 

Η επικοινωνία άρχισε ξανά, ο πρώην στέλνει μηνύματα συχνά και στα περισσότερα θυμάται χαρούμενες αναμνήσεις που δημιουργήσατε μαζί. Μπορεί να είναι ένας τρόπος να σου δείξει ότι σε σκέφτεται ή ένα σημάδι ότι το ενδεχόμενο επανασύνδεσης παίζει δυνατά στο μυαλό του. 

Ρωτάει κοινούς φίλους για εσένα 

Αν μαθαίνεις από κοινούς σας φίλους ότι ρωτάει συνέχεια για εσένα, τότε είσαι σίγουρα στο μυαλό του. Και αυτό είναι ευχάριστο. Στην πράξη, αυτό του το ενδιαφέρον αποκαλύπτει τη πρόθεση του να μάθει αν είσαι διαθέσιμη ή ακόμα ελεύθερη. 

Σημάδια ότι ο πρώην σε θέλει ακόμα

Προσπαθεί να σε κάνει να ζηλέψεις 

Κοινοποιεί στα social media του στιγμιότυπα από τη νέα σελίδα της ζωής του. Μήπως αισθάνεσαι πως οτιδήποτε δημοσιεύει και οποιαδήποτε ατάκα του απευθύνεται σε εσένα; Αν και δεν συμβαίνει συνέχεια, ένας πρώην μπορεί να καταβάλλει αρκετή προσπάθεια, προκειμένου να αποδείξει ότι έχει προχωρήσει, όμως, στην πράξη επιδιώκει να στείλει το μήνυμα του ότι του λείπεις και σε θέλει ξανά. Προκειμένου να το καταλάβεις, προσπάθησε να τον «διαβάσεις» ξανά. Εξάλλου, είσαι από τους λίγους που τον ξέρουν τόσο καλά. 

Πώς και πόσο ζηλεύει το ταίρι σου σύμφωνα με το ζώδιό του

Είναι εκείνος που επιδιώκει την επικοινωνία 

Σημαντικό. Μία τέτοια κίνηση φανερώνει ότι όχι απλά σε σκεφτέται, αλλά θέλει να αρχίσει να μιλάει ξανά μαζί σου. Για αυτό, αν αρχίσει να σου στέλνει συχνά μηνύματα, αν αντιδρά στις ιστορίες σου στα social media και επιδιώκει να αρχίσει συζήτηση, μην απορείς. Σε σκέφτεται ακόμα. 

Επικοινωνεί για να σου ζητήσει συγγνώμη 

Αν και σπάνιο, το συγκεκριμένο σημάδι είναι και το πιο σίγουρο. Αν ο πρώην σου έχει αντιληφθεί ότι σε πλήγωσε και ότι δεν σου φέρθηκε καλά, τότε το πιθανότερο είναι ότι το έχει σκεφτεί πολύ. Η κίνηση του αποκαλύπτει ότι σε πλήγωσε πολύ και το συνειδητοποίησε. Και, φυσικά, ότι σε θέλει ακόμα.  

Διαβάστε όλα τα lifestyle νεα, για Celebrities και Media.
Follow us:

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

Back to Top