Μήπως νομίζει ότι του/της ανήκεις; Σημάδια ενός κτητικού ερωτικού συντρόφου

Αν συμπεριφέρεται έτσι, τότε τα πράγματα δεν είναι καλά για εσένα και για τ

Μία σχέση οφείλει να αποτελεί την ένωση δύο ανθρώπων ίσων ο ένας προς τον άλλον και αναμφίβολα με αμοιβαίο σεβασμό και κατανόηση.

Πολλές φορές όμως, τα πράγματα δεν πάνε ακριβώς όπως τα είχαμε υπολογίσει, με αποτέλεσμα ο άνθρωπος που έχουμε στο πλάι μας να αποδεικνύεται πως είναι ιδιαίτερα κτητικός και κατ’ επέκταση χειριστικός.

Συνέχισε να διαβάζεις για να δεις αν η συμπεριφορά του/της ερωτικού/-ής σου συντρόφου χαρακτηρίζεται από τα παρακάτω red flags. Αν ναι, τότε μάλλον εκείνος ή εκείνη νομίζει ότι δεν είστε ζευγάρι, αλλά ότι του/της ανήκεις.

Έχεις υποψίες πως δε σε βλέπει σοβαρά; Πώς θα το επιβεβαιώσεις

Σου επιτίθεται με το που μιλήσεις με ένα άτομο του άλλου φίλου

Οποιαδήποτε αλληλεπίδραση κι αν έχεις με ένα άτομο του άλλου φίλου νοείται ως επικίνδυνο φλερτ από την πλευρά σου και με αυτή τη σκέψη στο μυαλό του/της, σου επιτίθεται κάθε φορά που βλέπει να συμβαίνει κάτι τέτοιο. Πολλές φορές μάλιστα μπροστά στον κόσμο και με εξευτελιστικούς για εσένα όρους. Αυτή η συμπεριφορά είναι πραγματικά ανεπίτρεπτη.

Κάθε φορά που βγαίνεις με φίλους, δεν σε αφήνει ήσυχο/-η

Όποτε κανονίσεις έξοδο με φίλες και φίλους, ο/η σύντροφός σου δεν υπάρχει περίπτωση να σε αφήσει ήσυχο/-η, στέλνοντάς σου δεκάδες μηνύματα και τηλεφωνώντας διαρκώς. Θέλει να μάθει με ποιους είσαι, που βρίσκεστε και τι κάνετε ανά πάσας στιγμή. Και αν τολμήσεις να εκφράσεις τη δυσαρέσκειά σου με αυτή τη συμπεριφορά, η κίνηση εκλαμβάνεται ως ένδειξη απιστίας από την πλευρά σου.

Αυτή είναι η καλύτερη ώρα για να κάνεις σεξ με τον/την σύντροφό σου;

Θέλει να ελέγχει την εμφάνισή σου

Αν είσαι γυναίκα, το να φορέσεις μια κοντή φούστα ή ένα σέξι φόρεμα είναι απαγορευτικό, ενώ αν είσαι άντρας και βάλεις εκείνο το καλό πουκάμισο, τότε είναι σίγουρο πως έχεις παράλληλη σχέση. Ένας κτητικός σύντροφος θα ασκήσει ακραίο έλεγχο ακόμη και στην εμφάνισή σου, απαγορεύοντάς σου να φορέσεις συγκεκριμένα πράγματα, να βαφτείς έντονα ή γενικά να προσέξεις την εμφάνισή σου και όλο αυτό με γνώμονα το ότι όταν επενδύεις σε αυτήν, κατά πάσα πιθανότητα «ψάχνεσαι». Τραγικό!

Ψαχουλεύει τα προφίλ σου στα κοινωνικά μέσα

Όχι απλά θα αναρτήσει δεκάδες φωτογραφίες σας για να αποδείξει σε όλους πόσο τέλειο ζευγάρι είστε, αλλά ταυτόχρονα θα ελέγχει όλα τα likes και τα σχόλια στις αναρτήσεις σου, προσπαθώντας να βρει ανθρώπους που πιθανώς φλερτάρουν μαζί σου. Αν δε τον/την πιάσεις στα πράσα να τσεκάρει τους λογαριασμούς σου στο κινητό σου σε μια στιγμή που δεν είχε καταλάβει ότι τον/την βλέπεις, τότε πραγματικά πρέπει να χωρίσουν οι δρόμοι σας με αυτόν τον άνθρωπο.

Συντάκτης: Ναταλία Πετρίτη
Πηγή: allyou.gr

 

Διαβάστε όλα τα lifestyle νεα, για Celebrities και Media.
Follow us:

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

Back to Top